۲۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۸:۲۸
کد خبر: ۲۹۵۶۴۰
سردر

بنا بر اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، هشت عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در میان پژوهشگران پر استناد برتر کشور در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر قرار گرفتند.


به گزارش عطنا، بنا بر گزارش سال ۱۳۹۸ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، هشت عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در میان پژوهشگران پر استناد برتر کشور در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر قرار گرفتند. بر این اساس دانشگاه علامه طباطبائی پس از دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس بیشترین سهم از پژوهشگران برتر کشور در این دو حوزه را به خود اختصاص داده است.


پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بررسی عملکرد پژوهشگران ایرانی در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر برای دوره پنج ساله ۱۳۹۲تا ۱۳۹۶ اقدام به شناسایی ۷۸ نفر از پر استنادترین پژوهشگران ۱۲رشته مختلف علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری کرده است.


بر این اساس، تیمور محمدی در حوزه اقتصاد و مالی، حمید علیزاده و علی دلاور در حوزه علوم تربیتی، فرامرز سهرابی و عبدالله شفیع آبادی در حوزه روان شناسی، جعفر هزارجریبی دستکی در حوزه علوم اجتماعی، حبیب هنری در حوزه تربیت بدنی و سید جلال دهقانی فیروزآبادی در حوزه علوم سیاسی، هشت عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در میان پژوهشگران برتر پایگاه استنادی علوم جهان اسلام قرار گرفته‌اند.


گفتنی است، سهم رشته‌های مختلف از پژوهشگران پر استناد یکسان نبوده و تابعی از تعداد کل استناد‌ها و نیز تعداد پژوهشگران هر رشته است. بیشترین سهم و تعداد پژوهشگر پر استناد به ترتیب متعلق به رشته‌های مدیریت، علوم تربیتی، اقتصاد و مالی، علوم اجتماعی، ادبیات، روانشناسی و جغرافیا است.


در بین دانشگاه‌های کشور، دانشگاه تهران با ۲۳نفر، دانشگاه تربیت مدرس با ۱۴نفر، دانشگاه علامه طباطبائی با ۸ نفر، دانشگاه شیراز با ۵ نفر، دانشگاه‌های اصفهان و تبریز هر کدام با ۴ نفر، دانشگاه‌های شهید بهشتی و محقق اردبیلی هر کدام با ۳ نفر، دانشگاه‌های بوعلی سینا و فردوسی مشهد هر کدام با ۲ نفر دارای بیشترین تعداد پژوهشگر پر استناد برتر در ۱۲ رشته مختلف علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری هستند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار