مهلت افتتاح حساب و واریز هزینه اولیه سفر برای پذیرفته شدگان اصلی و ذخیره عمره دانشگاهیان تا 15 دی ماه تمدید شد. بنابراین گزارش، زائرینی که تاکنون افتتاح حساب نکرده‌اند یا شماره فیش واریزی خود را ثبت نکرده‌اند، فقط تا 15دی ماه فرصت دارند نسبت به افتتاح حساب و درج در سامانه بانکی سایت لبیک اقدام کنند. گفتنی است، دانشجویانی که تا تاریخ قید شده نسبت به افتتاح حساب و درج شماره حساب خود در سامانه جامع عمره در سایت اقدام نکنند، به منزله انصراف از عمره تلقی خواهد شد. لازم به ذکر است، تمام زائرین اصلی و ذخیره بعد از افتتاح حساب به نام خود و همراهانشان در بانک تجارت به مبلغ 750هزار تومان (حداقل پنج هزار تومان بیشتر باشد) جهت دریافت و چاپ کارت عمره خود به سامانه بانک تجارت در سامانه جامع عمره مراجعه کرده و با دیگر مدارک به رابطین دانشگاه‌های خود تحویل دهند.

منبع : فارس