۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵
Avini Khani (9)

جلسۀ ختم قرآن به‌مناسبت هفتمین روز درگذشت مرحوم «روح‌الله نامداری»، با سخنرانی آیت‌الله سیدمحمد قائم‌مقامی، پنج‌شنبه 21 اردیبهشت در حسینیۀ هنر از ساعت 15 تا 18 در هر دو بخش برادران و خواهران برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، مرحوم نامداری، مدرسِ اندیشۀ امام خمینی(ره) و شهید آوینی بود و به تدوین آثاری نظیر «جدال دو اسلام»، «خمینی، پدیدة انسانی پیچییده» (در دست چاپ)، «انقلاب و نظریۀ اجتماعی» (دو جلد)، «فردی بودم مستضعف» و «اسماعیل زنده است» همت گمارده بود.

او هفتۀ گذشته در اثر ایست قلبی درگذشت و به زادگاهش ایذه منتقل و در روستای پدری‌اش کُهباد به خاک سپرده شد.

حسینیۀ هنرِ دفتر مطالعات جبهۀ فرهنگی انقلاب اسلامی در خیابان 16 آذر، نبش خیابان نصرت واقع است.

گفتنی است، مرحوم نامداری مدرس کلاس آوینی‌خوانی بود که روز‌های یکشنبه، توسط کلبه کتاب فانوس بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شد.

الف
Iran (Islamic Republic of)
23/02/1396 - 17:25
خدا رحمتشون کنه. ان شاءالله با امام شهدا و شهید آوینی محشور بشن.