۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۲۱:۵۸
marasem 7 namdari (10)

مراسم هفتمین روز درگذشت «روح الله نامداری» با عنوان «روح الله فرزند روح الله» پنجشنبه 21 اردیبهشت‌ماه در حسینیه هنر و با حضور شخصیت های فرهنگی و هنری چون آیت الله «سید محمد قائم مقامی» استاد حوزه و دانشگاه، «نادر نورمحمد»، «روح الله رجبی»، «علیرضا نادعلی»، «علی رمضانی»، «محمدتقی کرمی» استاد دانشگاه علامه، «عطا الله بیگدلی»، «مهدی کریمی زارچی» مدیر تامین برنامه شبکه دو سیما و «محمد مهدی الفت پور» نویسنده برگزار شد.

به گزارش عطنا ، در این مراسم که همراه با ختم قرآن برگزار شد، آیت الله «سید محمد قائم مقامی» استاد حوزه و دانشگاه پیرامون درگذشت «روح الله نامداری» و شخصیت و سبک زندگی او در سخنانی گفت: امشب شب هفتم یک اندیشمند، محقق، نویسنده و هنرمند انقلابی و اسلامی متعهد است که از رویش های مبارک انقلاب اسلامی است.

روح الله نامداری، نویسنده، فعال فرهنگی و داور ادوار جشنواره مردمی فیلم «عمار» که در مقطع دکترای سیاستگذاری فرهنگی تحصیل می‌کرد، روز چهارشنبه 13 اردیبهشت بر اثر ایست قلبی درگذشت.

زنده یاد نامداری که به عنوان فعال فرهنگی در مراکز متعددی فعالیت می‌کرد و کتاب‌هایی مانند «جدال دو اسلام» و «انقلاب و نظریه اجتماعی» را در کارنامه دارد، عضو هیات داوران پنجمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» نیز بوده است.

پیکر مرحوم روح الله نامداری، روز جمعه ۱۵ اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از مردم و شخصیت‌های فرهنگی و اجتماعی در زادگاه وی، روستای کهباد در شهرستان ایذه استان خوزستان به خاک سپرده شد.

گزارش تصویری:

عکس- عطنا