۱۲ اسفند ۱۳۹۵ ۱۵:۰۴
کد خبر: ۷۲۷۴۱

انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد در راستای اهداف اساسنامه خود و توجه به آموزش حقوق بین الملل ، دوره آموزشی سال ١٣٩٥، خود را با عنوان "حقوق بین الملل و فضای سایبر" برگزار می نماید. در این دوره آموزشی مختصات و ویژگی های خاص فضای سایبر، جایگاه حقوق بین الملل در ساماندهی به مراودات اقسام کنشگران بین المللی در این حوزه  مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.


به گزارش عطنا به نقل از انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد، حقوق بین الملل را حقوق حاکم بر روابط بین المللی می خوانند که از دیرباز مناسبات میان کنشگران بین المللی و خاصه دولت ها در خصوص حاکمیت بر سرزمین و منابع طبیعی آنها و یا قلمرو دریایی و هوایی آنان را مشخص می کرده است؛ رفته رفته، پیشرفت علوم و فنون باعث شده تا حقوق بین الملل علاوه بر فضای زمین و دریا و هوا به فضای جو و حتی ماورای جو نیز نظر افکند و قوانین و مقرراتی را برای ساماندهی به امور جاری در این مناطق نیز طراحی و جاری نماید. فضای سایبر را باید فضایی متفاوت از همه قلمروهای سابق دانست که البته مختصاتی به غایت متفاوت از فضاهای فیزیکی دارد و شاید به معنای واقعی کلمه، فضای سایبر را باید فضای بی حد و مرزی در نظر گرفت که هر کاربر می تواند با ورود به آن به کلیت این فضا دسترسی داشته باشد. بنابراین بدیهی است که حقوق بین الملل باید نسبت به فضای سایبر نیز حساس بوده و زوایای مختلف روابط و کنش های موجود در این فضا اعم از کنش های دوستانه یا خصمانه را مطمح نظر قرار دهد.


با عنایت به اهمیت موضوع، انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد در راستای اهداف اساسنامه خود و توجه به آموزش حقوق بین الملل ، دوره آموزشی سال ١٣٩٥، خود را با عنوان «حقوق بین الملل و فضای سایبر » برگزار می نماید. در این دوره آموزشی مختصات و ویژگی های خاص فضای سایبر، جایگاه حقوق بین الملل در ساماندهی به مراودات اقسام کنشگران بین المللی در این حوزه  مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.


برنامه‌های این دوره آموزشی به مدت سه روز و در روزهای 17، 18 و 19 اسفندماه در خانه اندیشمندان علوم انسانی واقع در خیابان نجات اللهی برگزار می‌شود به شرح زیر می‌باشد:


روز اول: آشنایی با فضای سایبر و الزامات حقوق بین الملل-(ساعت۱۸-۱۳)


_ فضای سایبر؛ چیستی و چگونگی:دکترحسین نوری خواه (استاد دانشگاه و پژوهشگر فضای مجازی)


- مروری بر الزامات حقوقی بین المللی در فضای سایبر: دکتر پوریا عسکری (دانشگاه علامه طباطبائی)


- فضای سایبر و حقوق بشر: دکتر حسین شریفی طرازکوهی (استاد دانشگاه)


روز دوم: فضای سایبر و جنگ و امنیت-(ساعت۱۸-۱۳)


- حقوق توسل به زور و فضای سایبر: دکتر جبار اصلانی (مدرس دانشگاه)


- فضای سایبر و حقوق بین الملل بشردوستانه: دکتر همایون حبیبی (دانشگاه علامه طباطبائی)


- مالکیت فکری در فضای سایبر: دکتر حمید عزیزی مرادپور (مدرس دانشگاه علامه طباطبائی)


- جرایم سایبری: دکتر محمد یکرنگی (دانشگاه تهران)


روز سوم: موضوعات متفرقه-(ساعت۱۲:۳۰-۸:۳۰)


- امنیت ملی و فضای سایبر: دکتر حسن عالی پور (پردیس فارابی دانشگاه تهران)


- توسعه پایدار و فضای سایبر: دکتر مجیدرضا مومنی (دانشگاه علامه طباطبائی)


- فضای سایبر و حقوق مسئولیت بین المللی: دکتر محسن عبدالهی (دانشگاه شهید بهشتی)



نحوه ثبت نام:


واریز مبلغ  ۲۵۰،۰۰۰ تومان (دویست و پنجاه هزار تومان) به شماره حساب ۶۲۷۲۷۵۷۸ بانک تجارت، شعبه انقلاب - فلسطین، کد ۱۸۵. این مبلغ برای دانشجویان و اعضای انجمن۰۰۰, ۲۰۰ تومان (دویست هزار تومان) است.


از متقاضایان محترم درخواست می گردد اسکن فیش واریز را همراه با اطلاعات زیر در قالب فایل وُرد (word) به آدرس ایمیل info@iauns.org ارسال نمایند (لطفاً در قسمت موضوع ایمیل «ثبت نام در دورۀ آموزشی» قید شود). در غیر اینصورت ثبت نام قطعی تلقی نخواهد شد و امکان شرکت در دوره فراهم نمی گردد:


نام و نام خانوادگی به پارسی:


نام و نام خانوادگی به انگلیسی:


رشتۀ تحصیلی:


مقطع تحصیلی:


شماره تلفن همراه:


آدرس ایمیل:


*در پایان دوره، گواهی معتبر از سوی انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد به شرکت کنندگان اعطاء خواهد شد.


(اعطا گواهینامه منوط به حضور کامل در دوره است)


(شماره تلفن های انجمن: ۸۱۰۳۲۲۰۱ - ۰۲۱ و یا ۸۱۲۸۴۷۸ - ۰۹۱۲)

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار