۲۶ دی ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰
کد خبر: ۶۵۰۴۸
khaniki-ekran-sianoor-6

دکتر هادی خانیکی در مراسم گرامی‌داشت یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، که عصر جمعه ۲۴ دی‌ماه به همت شورای هماهنگی جبهه اصلاح‌طلبان خراسان در مشهد برگزار شد، به بزرگداشت ایشان پرداخت


به گزارش عطنا به نقل از صفحه شخصی هادی خانیکی، ‎عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران با اشاره به آیه ۸۰ سوره اسراء (رَبِّ ادْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَاخْرِجْنی مُخْرَجَ صِدْق وَاجْعَلْ لِّی مِن لَّدُنکَ سُلْطَناً نَّصِیراً)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را مصداق این آیه دانست و گفت: ایشان صادقانه زیست و صادقانه از دنیا رفت و گواه این صداقت پاسخی بود که مردم در تشییع جنازه شکوهمندش دادند.


‎او در ادامه گفت: این مرد بزرگ پیش از مرگ جفاها دید و بعد از مرگ، وفاها، اما در این میان، فهم از هاشمی و فهم از نقش امروز او و تاثیرش در فردای ما مساله مهم پیش رو است.
‎خانیکی در ادامه اظهار داشت: کمتر سیاستمداری را می‌توان در ایران یا جهان پیدا کرد که به اندازه هاشمی استمرار داشته باشد، به نظر من آنچه هاشمی را ممتاز کرد این بود که در کشور، او در کانون دو گفتمان انقلابی و اصلاحی قرار داشت.


‎ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه آیت‌الله هاشمی در شکل‌گیری انقلاب و اوج‌گیری نهضت نقشی یگانه داشت، افزود: رمز ماندگاری او این بود که قدرت انطباق با نیازهای زمانه و خواسته‌های جامعه داشت و از این رو، روز به روز می‌بینیم بیشتر خودش را در معرض آزمون‌هایی قرار می‌دهد که نیازهای جامعه است.


‎وی با بیان اینکه پر شدن جای خالی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با صفات فردی که داشتند ممکن نیست، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم این خلأ را پر کنیم راهی نداریم جز اینکه از خواست مردم و نیازهای روز جامعه تمکین و تبعیت کنیم. هاشمی رفسنجانی به تمام خواسته‌هایی که جوانان، زنان، اهالی هنر و خیلی قشرهای دیگر جامعه داشتند توجه می‌کرد و در مقاطع مختلف سعی می‌کرد با غلبه بر احساسات به نیازهای روز جامعه پاسخ دهد.


‎خانیکی در پایان گفت: آیت‌الله هاشمی گاهی سعی می‌کرد با فدا کردن خودش، مانند یک لولا حلقه اتصال بین گروه‌های مختلف جامعه باشد و به این ترتیب توازنی بین جریان‌های متعارف ایجاد کند، وظیفه ما برای پر کردن این خلأ همین است که چگونه به وحدت بیشتر بیاندیشیم و بر سر مسائل ملی به اجماع برسیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار