pezhooheshgar-bartar-ertebatat-5

در اختتامیه هفته پژوهش دانشکده ارتباطات برگزیدگان بخش های مختلف این دانشکده در هفته پژوهش معرفی و آز آنها تقدیر شد.

به گزارش عطنا، در ابتدای این برنامه‌ها در تاریخ ۲۰ آذر ماه «مراسم سومین سالگرد درگذشت دکتر معتمدنژاد» با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، حسین سلیمی، استاد جامعه‌شناسی ارتباطات باقر ساروخانی، استاد مدیریت و ارتباطات شهیندخت خوارزمی برگزار شد.

همچنین در طی این هفته در مجموع چندین عنوان سخنرانی استادان در دانشکده ارتباطات برگزار شد که عبارتند از:

- نشست تخصصی «گزارش سفر علمی: پنجاهمین سالگرد انجمن بین‌المللی تحقیق در ارتباطات» با حضور حسینعلی افخمی.

- نشست تخصصی «اخلاق در پژوهش علمی» با حضور مهدخت بروجردی.

- نشست تخصصی «رویکردهای جدید در حوزه پژوهش‌های رسانه‌ای» با حضور سیدرضا نقیب‌السادات.

- نشست علمی «روزنامه‌نگاری امروز و اخلاق حرفه‌ای» با حضور محمدمهدی فرقانی.

- نشست علمی «ارتباطات میان فرهنگی: رودر رو با ایران؛ تجربه زیسته دانشجویان غیرایرانی دانشکده علوم ارتباطات از ایران و ایرانیان» با حضور زرین زردار.

- نشست علمی «آموزش و پژوهش روابط عمومی در ایران» با حضور استادان روابط عمومی و مدیران انجمن‌های روابط عمومی.

- نقد علمی کتاب «سرمایه داری و دموکراسی» توسط رحمان سعیدی.

- نقد علمی کتاب «به من دروغ نگو» توسط علی‌اصغر کیا و عباس اسدی.

از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی «روزنامه‌نگاری حرفه‌ای در خبرگزاری‌ها» با تدریس علیرضا عبداللهی‌نژاد، «کالبد شکافی بصری در رسانه‌ها» با تدریس استاد دالوند، «کارگاه مقاله‌نویسی» با تدریس علیرضا خوشگویان‌فرد، «منبع در رسانه‌ها» با تدریس عباس اسدی و «خلق روایت بر مبنای واقعیت» با تدریس آرش گودرزی قابل ذکر است.

گفتنی است در هفته پژوهش از تاریخ۲۰ الی ۲۴ آذر ماه نمایشگاه کتاب‌های تخصصی ارتباطات، روابط عمومی و روزنامه‌نگاری در دانشکده دایر شد.

در انتهای مراسم از استادان و دانشجویان و همچنین پژوهشگر برتر تقدیر به عمل آمده و لوح یادبودی به پاس قدردانی از زحمات آن‌ها تقدیم شد.

پژوهشگران از میان اعضای هیئت علمی؛ دکتر هادی خانیکی، به عنوان استاد برتر دانشکده به دانشگاه معرفی شدند و دکتر حمیدرضا رحمانی‌زاده دهکردی، که به تازگی کتاب جدید خود را منتشر کرده است، پژوهشگر برتر این دانشکده انتخاب شد.

در بخش دانشجویی نیز آزاده خادم خروی و نوشین مجلسی به عنوان دانشجوی برگزیده معرفی شدند.

همچنین نعیمه برجیان به عنوان کتابدار نمونه و امیر رحیمی به عنوان کارشناس نمونه امور پژوهشی انتخاب شدند.

گوشه های از این نشست؛

مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.