۲۷ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰
کد خبر: ۶۰۷۵۲
dr-dortaj-neshast-zanan-3

استاد روانشناسي دانشگاه علامه طباطبائي در نشست تخصصي «زنان در شهر، ملاحظات محيطي و رفتاري» با بیان این‌که نباید تصوير ضعيفي از زنان به نمايش گذاشته شود، گفت: وضعيت زنان در بسياري از كشورهاي جهان اميدواركننده نيست.


به گزارش عطنا، نشست تخصصي «زنان در شهر، ملاحظات محيطي و رفتاري» در نخستین همایش بین‌المللی زنان و زندگی شهری، 21 آذر ماه برگزار شد که طی آن فريبرز درتاج،  استاد روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی به سخنرانی پرداخت.


درتاج با اشاره به سابقه تاريخي بعضی رفتارها و عادت‌های فرهنگی و تاریخی نسبت به زنان در جهان گفت: در هندوستان و درآيين بودا  زنان اجازه فعاليت نداشتند و حتي با شوهرهای خود سوزانده مي‌شدند اين درحالي است كه  در گذشته‌هاي نه چندان دور در كشورهاي پيشرفته مانند استراليا بايد بعد از تمام کردن غذاي شوهرهای خود غذا مي‌خوردند و يا برخي دین‌ها مانند يهوديت معتقدند زنان سبب اخراج مردان از بهشت شدند.


به گفته درتاج با وجود سابقه زن‌ستيزي که در جهان وجود داشته است اما اسلام در ١٤٠٠ سال پيش شعار برابري حقوق زنان را سر داده است در حالی که از اين ظرفيت ديني در كشور ما استفاده نمي‌شود.


او با اشاره به این‌که در کشور ما پشتوانه ديني و فرهنگي در برابری حقوق زنان داریم عنوان کرد که باید الگوي دقيقي براي حقوق و آزادي زنان فراهم كرد.


این استاد دانشگاه با انتقاد از ديدگاه زنان در فضاي مجازي خاطرنشان کرد که در كشورهاي غربي تصوير قدرتمندي از زنان نشان داده مي‌شود در حالی که در فيلم‌ها و سريال‌های ایرانی زنان را در جامعه ضعيف نشان مي‌دهد.


گفتنی است: همایش بین‌المللی زنان و زندگی شهری در تاریخ ۲۱ و ۲۲ آذر ماه جاری توسط شهرداری تهران  و با همکاری سازمان سیویلیکا در شهر تهران برگزار شد.




عکس: ایوب قادری(الف)
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار