albersht

نشست تخصصی حقوق عمومی و جزا با عنون «تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری در نظام حقوقی ایران و آلمان» از امروز، 13 آذرماه، به مدت سه روز، با حضور اساتید ایرانی و آلمانی این حوزه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، در این نشست که در ادامه برگزاری سلسله نشست‌های علمی و پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه که با دعوت از استادان مؤسسه ماکس پلانک آلمان برگزار می‌شود، پروفسور آلبرشت، حقوقدان برجسته آلمانی در کنار اساتید ایرانی دانشگاه علامه طباطبائی به بحث و تبادل نظر و ارائه مقالات خود خواهند پرداخت.

این نشست که در تالار دفاع طبقه سوم دانشکده حقوق در حال برگزاری است به دانشجویان علاقه‌مند و فعال در حوزه حقوق کیفری، جزا و حقوق عمومی در همه مقاطع پیشنهاد می‌شود.

برنامه های این نشست به شرح ذیل است:

روز نخست:

مبانی (ساعت 9 الی 12)

1. اهداف مجازات و پاسخ‌های کیفری: چشم انداز اروپایی ( آلبرشت)

2. اهداف مجازات و پاسخ‌های کیفری: نظریه و دکترین در ایران (میرسعیدی)

3. بحث و نتیجه گیری

نظریه تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری (ساعت 14 الی 17)

1. نظریه تعیین کیفری در آلمان ( آلبرشت)

2. نظریه تعیین کیفری در ایران (غلامی و جعفری)

روز دوم:

رویه‌های تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری (9 الی 12)

1. رویه‌های تعیین کیفری در آلمان (آلبرشت)

2. رویه‌های تعیین کیفری در ایران (بشیریه)

3. بحث و نتیجه گیری

نظریه و رویه تعیین کیفر  در نظام عدالت کیفری اطفال و نوجوانان (14 الی 17)

1. تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری برای اطفال و نوجوانان و جوانان در آلمات (آلبرشت)

2. تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری برای اطفال و نوجوانان در ایران (موذن‌زادگان)

روز سوم

مسائل دادرسی و تجدید نظر (9 الی 12:30)

1. تعیین کیفر و تجدید نظر در آلمان (آلبرشت)

2. تعیین کیفر و تجدید نظر در ایران (کوشکی)

3. مجازات مرگ، بازدارندگی و قاچاق مواد مخدر: در مورد آثار بازدارنده مرگ چه می‌دانیم؟ (آلبرشت)

4. بحث و نتیجه گیری

مواد مخدر، مجازات مرگ و بازدارندگی (14 الی 17)

1. مجازات مرگ، بازدارندگی و قاچاق مواد مخدر : رویکرد ایرانی (غلامی)

2. افکار عمومی و مجازات مرگ (آلبرشت و رضوی فرد)

3. جایگزین مجازات مرگ: تجربه ها و مباحث بین المللی (آلبرشت و رهبرپور)

4. جمع بندی و نتیجه گیری

اختتامیه (ساعت 17)

albersht2

گفتنی است پروفسور آلبرشت به سال ۱۹۵۰ در شهر اسلینگن Esslingen در ایالت بادن-وورتمبرگ در کشور آلمان به دنیا آمد. پس از طی مراحل تحصیلی در این کشور، در دانشگاه ها و موسسات مختلفی به فعالیت در حوزه های مختلف جرم شناسی و نظام عدالت کیفری پرداخته اند.

همچنین او در سال 1979 موفق به دریافت مدرک دکتری و در سال 1991 موفق به دریافت مدرک پست دکتری شدند. همچنین از سوی موسسات و دانشگاه های مختلفی جوایز علمی به ایشان اهدا شده است.

عمده حوزه فعالیت وی، جرم شناسی، حقوق کیفری، حقوق کیفری اطفال و نوجوانان، جرایم سازمان یافته، بزه دیده شناسی و حقوق زندانیان می باشد. افزون بر فعالیت در موسسه ماکس پلانک و دانشگاه فرایبورگ، ایشان در دانشگاه هایی چون بیجینگ چین، دالیان چین و ... به عنوان استاد مدعو تدریس می کنند.

مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»