۱۷ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷
کد خبر: ۵۸۸۰۳
01-10

نشست تخصصی حقوق عمومی و جزا با عنوان «تعیین کیفر و پاسخ‌های کیفری در نظام حقوقی ایران و آلمان» که با حضور اساتید ایرانی و آلمانی این حوزه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شده بود، با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.


به گزارش عطنا، در این نشست که در ادامه برگزاری سلسله نشست‌های علمی و پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه با دعوت از استادان «مؤسسه ماکس پلانک» آلمان برگزار شد، پروفسور آلبرشت، حقوقدان برجسته آلمانی در کنار استادان ایرانی دانشگاه علامه طباطبائی به بحث و تبادل نظر و ارائه مقالات خود پرداختند.


از جمله، در بخش پایانی این نشست، دکتر محمدرضا رهبرپور با اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده در خصوص پدیده اعدام، گفت: تحقیقات حاصله از بررسی نتایج اعدام در چین این نتیجه را به دست آورده که افرادی سطح تحصیلات بالاتری دارند، موافق اعدام‌اند و افرادی که سطح تحصیلات پایین‌تری دارند، نوعا مخالف اعدام هستند.


این عضو هیئت علمی گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار داشت: اگر بخواهیم تحقیق صورت گرفته را با تحقیق میدانی انجام شده در دانشگاه علامه طباطبائی مقایسه کنیم، عکس این موضوع ثابت می شود؛ یعنی به دلیل نخبگی دانشجویان ما که یک جامعه دانشگاهی است، اغلب آگاهانه اظهارنظر کرده‌اند و با مجازات اعدام مخالفت می‌کنند.


گفتنیاست این نشست از ۱۳ آذرماه به مدت سه روز در تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی واقع در پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد که فهرست مقالات ارائه شده در اینجا قرار دارد.


گزارش تصویری را در زیر ببینید:



عکاس: شکیبا شیرازی‌تهرانی

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار