۱۸ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۴۷
کد خبر: ۵۵۲۹۵
fereydun-sedighi

حالا که نمایشگاه مطبوعات دایر است و احتمالا شما از این فرصت برای طرح چنین پرسشی استفاده کرده‌اید، مخاطبان رسانه‌ها هم فرصتی خواهند داشت تا با مراجعه به نمایشگاه،؛ بیایند، ما را ببینند، ما را بشنوند، ما را دریابند و شاید همین دیدوبازدید، فرصت یک بازبینی دوباره را برای دو سوی این رابطه فراهم کند


به گزارش عطنا، فریدون صدیقی، روزنامه‌نگار و مدرس دانشگاه یادداشتی درباره روزنامه‌نگاری به مناسبت نمایشگاه مطبوعات در روزنامه شرق منتشر کرده است که متن آن را با هم می‌خوانیم:


تابه‌حال فکر نکرده‌ام که اگر روزنامه‌نگار نمی‌شدم، قرار بود چه شغلی را انتخاب کنم؛ راننده پراید یا مهندس یک شرکت؟ شاید همین فکرنکردن به یک شغل دیگر، دلیل ناگفتنیِ رضایتم از جایی باشد که در آن قرار دارم، اما خشنودم از اینکه روزنامه‌نگارم، خشنودم به جهانی وارد شدم که به من کمک می‌کند به درک و دریافتی تازه برسم و نگاه تحلیلی‌تری نسبت به دنیای پیرامونم داشته باشم. خوشحالم که روزنامه‌نگاری به من فرصت داد کنجکاوی را بیاموزم و با تأنی و تأمل به پدیده‌های اطرافم بنگرم و اگر فرصتی دست داد، در انتقال تجربه‌ها و دانش‌افزایی در جامعه‌ام قدمی بردارم. در این مسیر، کوچکی یا بزرگی قدم مهم نیست، مهم این است که مسافتی از راه طی شود و رسانه با آنچه که رسالت خود تعریف می‌کند، در این راه، همراه مخاطب باشد. قطعا که رضایتم از روزنامه‌نگاربودن، یک رضایت نسبی است، نه به این خاطر که به تمام آرزوهایم رسیده‌ام بلکه به این خاطر که امیدوارم حضور در کار رسانه، این نتیجه را به بار آورده باشد که مخاطب رسانه‌ها، با درایت بیشتری به سمت درک و فهم رویدادهای اطرافش برود و اگر این‌طور شده باشد، خرسندی بزرگی از آن من خواهد بود.


حالا که نمایشگاه مطبوعات دایر است و احتمالا شما از این فرصت برای طرح چنین پرسشی استفاده کرده‌اید، مخاطبان رسانه‌ها هم فرصتی خواهند داشت تا با مراجعه به نمایشگاه،؛ بیایند، ما را ببینند، ما را بشنوند، ما را دریابند و شاید همین دیدوبازدید، فرصت یک بازبینی دوباره را برای دو سوی این رابطه فراهم کند؛ در یک‌سو، روزنامه‌نگاران که باید در این روزها، گوش شنوایی برای نقد و نظرها و احتمالا حرف‌وحدیث‌های مخاطبانشان داشته باشند و از سوی دیگر، مردم که با حضور در نمایشگاه، این فرصت را خصوصا برای رسانه‌های مکتوب ایجاد می‌کنند که برای بهبود این رابطه راهکارهایی تازه‌تر بیابند. در پایان، شاید فقط یک آرزو باقی مانده باشد؛ آرزو می‌کنم فضای رسانه‌ای ما، فضایی مساعدتر و مهربان‌تر و کاراتر از همیشه باشد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
هنر و فرهنگ5
سبزترین گوشه دانشگاه
عشق به گل و گیاه در اتاق زهرا کمیجانی

سبزترین گوشه دانشگاه

عشق به گل و گیاه در امورمالی دانشگاه علامه طباطبایی، داستان زهرا کمیجانی و اتاقی پر از سبزی و طراوت، در قاب امروز دوربین خبرنگار عطنا قرار گرفت.
پر بازدیدها
آخرین اخبار