sahraee

دکتر رضا صحرایی طی گفتگویی در خصوص اینکه بیشترین ارجاعات به کمیته انضباطی دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در چه بخشی است، گفت: در یک سال و نیم گذشته در کمیته انضباطی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه هایی که به آنها انضباطی گفته می شود مانند سیاسی، فرهنگی، اخلاقی، عدم رعایت شئونات و برخی موارد دیگر، تعداد پرونده هایی که به این کمیته ارجاع شده است به انگشتان دست نمی رسد.

وی ادامه داد: اما در حوزه هایی مثل تقلب دانشگاه علامه طباطبائی بسیار سخت گیر است و این مساله مورد استقبال رئیس دانشگاه نیز قرار دارد و آیین نامه انظباطی در این بخش بسیار فعال است.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: نگاه ما درکمیته انضباطی نگاه تربیتی و چشم انداز مطلوب‌مان این است که کمیته انضباطی را به بازوی مشورتی مرکز مشاوره تبدیل کنیم.

وی یادآورشد: در یک سال و نیم اخیر به اندازه هفت سال گذشته پرونده های انضباطی دانشجویان را امحاء کردیم چراکه احساس کردیم دانشجو از کاری که انجام داده پشیمان شده و متوجه خطای خود شده است و به این جمع بندی رسیدم که پرونده وی را امحاء کنیم.

منبع: مهر