۲۱ تير ۱۳۹۵ ۱۹:۵۹

hamayeshe naft (25)

روز دوم  همایش بین‌المللی بهینه‌سازی قراردادهای بالادستی نفت و گاز با برگزاری دو کارگاه تخصصی ادامه یافت و با اهدای گواهینامه به شرکت‌کنندگان، به کار خود پایان داد.

به گزارش عطنا، کارگاه اول، «تحولات قراردادهای بالادستی نفتی ایران» نام داشت که دکتر سیریل وایدرشوون (مدیر عامل شرکت هلندی VEROCY ) سمت دبیری آن را برعهده داشت. مدرسان این کارگاه نیز دکتر نصراله ابراهیمی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و پرفسور اسلاومیر راس‌یووسکی (عضو هیئت علمی دانشگاه کینگز لندن) بودند.

«اصول قراردادهای بین‌المللی  نفت و گاز» عنوان کارگاه دوم بود که دکتر عاطفه تکلیف استاد دانشکده اقتصاد دانشگاه طباطبائی سمت دبیری آن را بر عهده داشت. پرفسور آنا آبو (عضو هیئت علمی دانشگاه استاوانگرا نروژ )، دکتر فصل عامری (عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسیدانشگاه علامه طباطبائی) نیز در این کارگاه به ارائه نظرات خود پرداختند.

گزارش تصویری روز پایانی همایش را در عکس‌های زیر ببینید.