۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ۱۴:۳۱

20

به گزارش عطنا، کانون فرهنگی خیریه دانشگاه علامه در بیانیه دور چهارم از طرح "سهم من از لبخند تو" آورده است؛ طرح به طرح بر آن شديم كه اراده‌ای شويم در طول اراده خداوندگار براي ياري همنوعانمان. در طرح‌های سهم من از لبخند تو۱، ۲ و ۳ به لطف پروردگار و همت سبزتان باعث جمع‌آوری ۱۷۵,۴۶۱,۰۰۰ ریال وجه نقد شد كه ماه حصل آن:

۱.اهدا کمک مالی جهت هزینه خوابگاه، شهریه، غذای دانشجویی و ... به ۷۰ دانشجوی بی‌بضاعت

۲.خريداري ١۱٠ لباس براي كودكان محروم شهرستان زابل در فصل زمستان ۱۳۹۳

۳.  اختصاص ۱۴,۴۵۰,۰۰۰ ریال به طرح "سهم من از ماه خدا" جهت تامین سبد کالا مایحتاج ماه رمضان ۱۳۹۴

۴. اختصاص کمک‌های مالی مستمر به فاطمه، معلول جسمی حرکتی تحت پوشش کانون

۵. خرید وسایل گرمایشی برای نیازمندان و‌... شد.

مبالغي كه در چهارمین دوره اجرای سهم من از لبخند تو جمع‌آوري مي‌شود به ياري خداوند صرف حمایت از دانشجويان بي‌بضاعت (جهت پرداخت شهریه، هزینه خوابگاه، غذای دانشجویی و...)، ايتام و محرومين خواهد شد.

زمان: ۲۱ الی ۲۴ فروردین ۱۳۹۵

مکان: تمامی دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی

شما خیرین گرامی می‌توانید کمک‌های مالی خود را در طی این ۴ روز به صندوق‌های کانون مستقر در تمامی دانشکده‌های دانشگاه علامه انداخته و یا به شماره کارت اختصاصی کانون فرهنگی خیریه واریز نمایند:

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۷۶۳-۹۵۰۹

حسین علیمرادی شریف آبادی

(دبیر و مسئول مالی کانون)

بانک اقتصاد نوین

حساب اختصاصی کانون