به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، کانون خیریه دانشگاه علامه برای جمع آوری کمک هزینه درمان بیماری یک نوجوان مستمند، طرح «سهم من از سلامتی علی» را به اجرا درآورده است.
علی نوجوانی 15 ساله است که مبتلا به بیماری لَنف اِدِم می باشد که این بیماری، تورم غیر طبیعی اعضای بدن است که از تکامل ناقص بافت لنفاوی ناشی می شود.
این بیماری باعث متورم شدن پای چپ علی شده به طوریکه پای چپ او دو برابر پای دیگرش است!
Screenshot_2015-02-11-18-13-44-1

در صورتی که علی هرچه سریعتر درمان نشود دیگر اعضای بدن او نیز متورم شده و درمانش سخت تر و شاید حتی دیگر امکان درمان نداشته باشد.
متاسفانه خانواده این نوجوان تمکن مالی ندارند و از پس هزینه های درمان او بر نمی آیند.
به همین جهت کانون خیریه، طرحی را مبنی بر «سهم من از سلامتی علی» در کلیه دانشکده های دانشگاه علامه، دانشگاه خوارزمی و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می کند.
این طرح از 26 تا 28 بهمن ماه امسال اجرا خواهد شد و کمک هزینه های دانشجویان، برای درمان این بیمار مستمند جمع آوری می شود.

گزارش: حمیدرضا نظری