۳۰ فروردين ۱۴۰۴ ۰۸:۲۵
کد خبر: ۳۰۶۰۲۸

به گزارش عطنا، نخستین مرکز بین‌المللی مطالعات افغانستان، در موسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی شد.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی در آیین گشایش این مرکز گفت: افغانستان به عنوان عضوی از سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو، برای ما جایگاه ویژه‌ای دارد.
وی ادامه داد: راه‌اندازی مرکز بین‌المللی مطالعات‌افغانستان از سه‌سال پیش در دستور کار ما بوده است که با پیگیری‌های انجام شد، این کار به سرانجام رسید تا این مرکز به کانونی برای نخبگان و پژوهشگران در جهت حل مشکلات افغانستان و تقویت پیوند‌های دو ملت تبدیل شود.
شکوهی همچنین به برنامه‌های آینده برای راه‌اندازی رشته مطالعات افغانستان در موسسه آموزش عالی بیمه اکو اشاره کرد و گفت:امیدوارم این رشته به زودی راه‌اندازی شود.

نخستین مرکز بین‌المللی مطالعات افغانستان در دانشگاه علامه طباطبائی راه‌اندازی شد

ابوالفضل دلاوری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این آیین گفت: هدف از راه‌اندازی مرکز بین‌المللی مطالعات افغانستان، جمع‌آوری نخبگان علمی، فکری و فرهنگی در زمینه ایران و افغانستان است. از این مرکز می‌توان به عنوان فضایی برای تبادل نظر و بحث درباره موضوعات مختلف استفاده کرد.
وی تاکید کرد: ایران و افغانستان دارای روابط عمیق فرهنگی و تاریخی هستند و مردم دو کشور به یکدیگر علاقه‌مندند. امیدوارم این مرکز بتواند به عنوان یک مرکز فعال در زمینه‌های علمی و فرهنگی عمل کند.

سیدعسگر موسوی استاد مهمان دانشگاه علامه طباطبائی نیز بیان کرد: افتتاح مرکز بین‌المللی مطالعات افغانستان در ایران داد، گامی مهم در راستای پژوهش‌های منطقه‌ای و بررسی عمیق‌تر مسائل افغانستان است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
انجمن های علمی
سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد
به همت انجمن سواد رسانه ای ایران و با همکاری فرهنگسرای رسانه، ساترا و مجمع رصتا؛

سمینار و وبینار بین‌المللیِ «معرفی رهیاری نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی» برگزار شد

همایش و وبینار بین‌المللیِ«معرفی رهیاری(کوچینگ) نشانه‌شناختی؛ اثری بدیع و نوآور از لاله مولائی»، از سوی انجمن سواد رسانه ای ایران و باهمکاری فرهنگسرای رسانه،ساترا ومجمع رصتا برگزار شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار