۱۶ شهريور ۱۴۰۱ ۰۷:۳۸
کد خبر: ۳۰۴۱۶۹

عطنا - اولین همایش ملی " تولید محتوای الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش از دبستان " روز  پنجشنبه ۱۰ شهریور به صورت حضوری در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد‌. برای بررسی موضوع با دبیر اجرایی همایش دکتر زهرا رحیمی، استادیار گروه آموزش و پرورش دانشگاه علامه طباطبائی گفتگو کردیم.

دکتر رحیمی با اشاره به این که کرونا بر همه چیز خصوصا آموزش تاثیر زیادی گذاشت، اظهار کرد: ناگهان با فضایی مواجه شدیم که اغلب معلمان مجبور شدند بدون هیچ گونه آموزشی، شروع به تولید محتوای آموزشی کنند تا بتوانند با مخاطب خود ارتباط برقرارکنند. به تعبیر من آموزش مجازی همانند آموزش دادن در یک اتاق شیشه ای است. پس مخاطبان شما که پیش از این نظارتی برکار شما نداشتند، می توانند به وضوح ایرادات کار شما را متوجه شوند. تا پیش از کرونا، معلمان در کلاس هایی با درهای بسته فعالیت آموزشی انجام می دادند و شخصی برای نظارت بر آموزش آن ها نبود. اما آموزش فضای مجازی در کنار تمام مشکلات خود، موهبتی داشت و این دیوارها فرو ریخت و به جای آن دیوارهای شیشه ای قرار گرفت و نظام آموزشی بیشتر توسط والدین، همکاران و ناظرانی که تا قبل از این وجود نداشتند، رصد می شود. به همین دلیل تصمیم گرفتم تا همایشی برگزار کنیم تا خزانه ای از تولیدات محتوایی الکترونیک داشته باشیم. به علت این که این کارها از فیلتر داوری همایش رد شده است، تا حدی به استانداردهای مورد نیاز نزدیک تر شده است. داشتن این خزانه می تواند کمک حال معلمان و مکمل مسیر آموزشی آن ها باشد.

وی افزود: نکته دیگری که مرا ترغیب کرد تا وارد این مسیر شوم، این بود که معلمان وقت بسیاری را صرف تولید این نوع محتواها کردند. حتی به ناچار مجبور شدند که از دانش آموزان کمک بگیرند و حتی والدین آن ها نیز درگیر بحث آموزشی شدند. اگر مجموعه نظارت شده ای وجود داشته باشد، برای سال های آینده مفید خواهد بود. آموزش مجازی یک جریان نامیرا است و حتی ذائقه دانش آموزان نیز با وجود پتانسیل ها و فرصت هایی که آموزش مجازی در اختیار آن ها قرار داده است، عوض شده است. پس با داشتن این خزانه زحمت معلمان نیز کم تر می شود. حتی با بررسی کشور های دیگر متوجه می شویم که سایت های آموزشی معتبر و غنی دارند که تولیدات از قبل آماده و بارگزاری شده است و معلمان آن ها را دانلود کرده و استفاده می کنند. پس با برگزاری این همایش سعی کردیم ما نیز به همچین خزانه ای دست پیدا کنیم.

رحیمی در پایان تاکید کرد: در کنار بحث تولیدات محتوای بازی که در قالب بازی و ویدیوهای آموزشی الکترونیکی دریافت کرده بودیم، نیاز دیدم تا فرآیند پژوهشی نیز داشته باشیم و آثار دریافتی ما در قالب مقاله نیز بود. اما با توجه به عنوان همایش (تولید محتوا الکترونیکی برای علوم و ریاضی در دوره دبستان و پیش از دبستان) اتفاق جالبی رخ داد و قریب به اتفاق آثاری که فرستاده شدند، برای دوره دبستان بود. آموزش پیش از دبستان در نظام آموزشی ما، حوزه ای مهجور و مظلوم است و حتی در بحث تولید محتوای الکترونیک خودش را نشان می دهد. پس توصیه می کنیم که بهتر است در سال های آینده این همایش به طور خاص در حوزه پیش از دبستان دنبال شود، زیرا این بخش به توجه بیشتری نیاز داد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
هنر و فرهنگ1
کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم
کتاب چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی منتشر شد:

کرونا؛ نادانی انسان در عصر علم و فناوری قرن بیست و یکم

کتاب«چشم انداز‌های ارتباطی پاندمی»جدیدترین اثر دکتر هادی خانیکی با گردآوری وتدوین حبیب راثی تهرانی، با نگاهی ارتباطی به بیماری کرونا، به‌تازگی ازسوی مرکز نشر دانشگاهی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!
حمایت بی‌شرمانه شاهین نجفی از فحاشی و توهین عناصر ضدانقلاب به مردم ایران:

فحش دادن بخشی از ابزار کار و سنت ماست!

شاهین نجفی خواننده هتاک، فحش دادن را بخشی از ابزار کار خود و از سنت‌های خود و عناصر ضد انقلاب دانست و خواست که مردم فحاشی کردن را به عنوان بخشی از فرهنگ و سنت‌های خود بپذیرند!!
هنر و فرهنگ2
دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد
معرفی کتاب: "دروازه بانی"، اثر پاملا شومیکر، ترجمه دکتر حسین افخمی:

دروازه‌بانی، تاثیر مستقیمی بر برداشت ما از واقعیت‌های اجتماعی دارد

بنابر نظر پاملا شومیکر، استعاره "دروازه‌بانی" را می‌توان برای هرموقعیت تصمیم گیری و با هرمیزان اطلاعات به کار برد؛ چه این انتقال از طریق کانال‌های جمعی و چه از طریق کانال های بین‌فردی باشد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار