اولین جلسه طرح بزرگ مطالعاتی، پنج شنبه ششم اسفند ساعت ده صبح در مرکز تحقیقات زن و خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا، بسیج دانشجوی دانشگاه علامه، طرح بزرگ مطالعاتی «مبانی اندیشه اسلامی» ویژه دانشجویان علوم انسانی، برگزار می‌کند.

در این طرح، موضوعاتی از قبیل «پلورالیسم دینی، علم یا دین؟ / اسلام و سکولاریسم، آزادی مطلق یا نسبی؟ / حکومت و دموکراسی، جبر یا اختیار؟، / علم دینی؟ فلسفه کدام دین؟ و....» را در بر می‌گیرد.

این مراسم، پنج شنبه ششم اسفند، ساعت 10 صبح در مرکز تحقیقات زن و خانواده به نشانی بلوار کشاورز ،خیابان وصال شیرازی ، کوچه حجت دوست، پلاک 56، برگزار خواهد شد.

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه اعلام کرده علاقه مندان به شرکت در این طرح که ثبت نام نکرده اند می توانند در اولین جلسه حاضر شوند و ثبت نام کنند.

mabani andishe eslami