۱۵ تير ۱۳۹۵ ۰۹:۰۶

Ziafat-Andishe

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علامه طباطبائی دو کارگاه دانش‌افزایی ویژه اساتید دانشگاه را نیمه اول شهریورماه برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، حجت الاسلام والمسلمین دکتر منصور میراحمدی تدریس کارگاه اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی را برعهده دارد و کارگاه تاریخ علم و تمدن اسلامی توسط دکتر سید احمدرضا خضری تدریس می‌شود.

کارگاه‌های دانش افزایی اساتید دانشگاه علامه طباطبائی در دو محوراندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی و تاریخ علم و تمدن اسلامی برگزار می‌شود.

ثبت نام برای حضور در این دوره ها از امروز ۱۴ تیرماه آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند به پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد رهبری دانشگاه به نشانی www.Allameh.nahad.ir مراجعه کنند. همچنین دفتر نهاد اعلام کرده است، ظرفیت این کارگاه‌ها محدود به 25 نفر است و در صورت ثبت نام بیش از ظرفیت، تعیین اولویت با دفتر نهاد می‌باشد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های44737556 الی 7 تماس حاصل نمایند.