۲۴ بهمن ۱۴۰۰ ۱۱:۱۸
کد خبر: ۳۰۳۵۱۱

عطنا - عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، با استقبال از اقدام وزارت امور اقتصادی و دارایی برای الکترونیکی شدن سفته، آن را تحولی به نفع مردم دانست. 

امرالله امینی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: الکترونیکی شدن فعالیت های اداری، مدیریتی، آموزشی و اقتصادی یکی از نتایج گسترش آی تی و اینترنت در سطح جامعه است.‌ سفته الکترونیک، یکی از خدماتی است که با پیشرفت های تکنولوژیک حاصل شده و تمام افراد که برای انجام امور اقتصادی، بانکی و بازرگانی نیاز به ارائه ضمانت در قالب سفته دارند، می توانند از این پس بدون‌ محدودیت زمانی و در تمام طول ۲۴ ساعت، از منزل و محل کار خود سفته الکترونیکی خریداری کنند و به مراکز مالی و اقتصادی که خواهان سفته است، ارسال یا ارائه دهند.

وی افزود: سفته الکترونیک، مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها می توان از کاهش سفرهای درون شهری، کاهش هزینه رفت و آمد، کاهش اتلاف انرژی و زمان خرید سفته، افزایش سرعت در دسترسی شهروندان به خدمات، کاهش هزینه انسانی لازم در بانک و باجه های فروش، کاهش یا به صفر رسیدن امکان تقلب و جعل در سفته، امنیت بیشتر برای طرفین معامله، حذف هزینه دولت در چاپ سفته، دسترسی شهروندان به هر میزان دلخواه از سفته بدون‌ محدودیت‌ مبلغ، شفافیت در صدور اسناد مالی، شفافیت در سوابق تعهدات مالی بیان کرد.

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: هزینه خرید سفته الکترونیک، همان هزینه خرید معمولی است. ضمن اینکه در سفته الکترونیک، مثل سفته معمولی، امکان ظهرنویسی وجود دارد و برای هر سفته الکترونیک، کد خزانه داری کل کشور از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی صادر می شود که اطمینان از ضمانت را برای طرفین معامله ایجاد می کند.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار