۲۰ فروردين ۱۳۹۹ ۰۲:۰۵
کد خبر: ۲۹۳۵۲۶
محمدرضا ضیائی‌بیگدلی، استاد حقوق بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه تماس های تلفنی با تعدادی از استادان برجسته دانشگاه های کشور و به رسم سنت نیکوی سال‌های قبل که در منزل برخی استادان برجسته دانشگاه‌های کشور حضور می‌یافت و سال نو را حضوری تبریک می‌گفت، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تماس‌های تلفنی جداگانه‌ای با چند تن از استادان نام‌آشنای دانشگاه‌های کشور گفت‌وگو و سال جدید را تبریک گفت و احوال آنان را جویا شد.
به گزارش عطنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی در این تماس‌های تلفنی جداگانه با دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی، استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علی کاوه، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر حسن تاجبخش، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و همچنین دکتر فرزانه گشتاسب، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت‌وگو کرد.
دکتر محمدرضا ضیایی بیگدلی استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبائی و و بنیانگذار دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه است
دکتر علی کاوه عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، چهره ماندگار و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی است.
دکتر حسن تاجبخش عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، از برگزیدگان نخستین دوره چهره‌های ماندگار و عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی است.
دکتر فرزانه گشتاسب، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.
گفتنی است روز گذشته نیز وزیر علوم در تماس‌های تلفنی جداگانه‌ای، با دکتر کاظم امینی، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، دکتر ضیاء موحد، عضو هیئت علمی بازنشسته موسسه حکمت و فلسفه، دکتر حمید لطیفی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر علیرضا کوچکی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و همچنین دکتر کاظم اکرمی، استاد بازنشسته دانشگاه خوارزمی گفت‌وگو کرد.
دکتر غلامی در چندسال گذشته و از زمان عهده دار بودن مسئولیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در فروردین هر سال به همراه تعدادی از معاونان و روسای دانشگاه ها در منزل برخی استادان بنام و برجسته کشور حضور می یافت و در فضایی کاملاً صمیمی، ضمن دید و بازدید به مناسبت سال جدید، احوال استادان را از نزدیک جویا می شد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار