۱۶ فروردين ۱۳۹۹ ۰۲:۴۰
احمدوند در معارفه گروه علمی علوم سیاسی برای دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه

دکتر شجاع احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی طی پیام تصویری نحوه برگزاری کلاس‌های آنلاین در این دانشگاه را تشریح کرد.

به گزارش عطنا، احمدوند در این پیام تصریح می کند: بعد از تعطیلات نوروز تشکیل کلاس ها به صورت آنلاین ضروری است و کلاس های نظری حتماً باید مجازی برگزار شوند.

او دربارۀ کیفیت کلاس‌ها تاکید کرد: استادان دانشگاه علامه طباطبائی با تولید محتواهای ارزشمند درسی در تعطیلات نوروز، مانع از این خواهند شد که کیفیت کلاس های مجازی پایین‌تر از کلاس های حضوری شود.

وی اظهار کرد: بعد از این دوران، حتماً ارزیابی های لازم صورت می گیرد و اگر خلاهایی وجود داشته، قطعاً جبران خواهد شد.

احمدوند بیان کرد: دسترسی آسان به سامانه کلاس های مجازی و 24 ساعته بودن آن از مزیت های این سامانه در دانشگاه علامه‌طباطبائی است.

مشروح پیام دکتر احمدوند را در زیر می بینید.