انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی خود با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی، نشست علمی-تخصصی «روش تحقیق کیفی با تاکید بر موردکاوی» برگزار می‌کند.

به گزارش عطنا، در این نشست دکتر علی فرهی، عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین (ع) و عضو هیأت مدیره انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی، سخنرانی می‌کند.

دکتر عبدالله توکلی، عضو هیأت مدیره انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی نیز به عنوان دبیر علمی در این نشست حضور خواهد داشت. این نشست سه‌شنبه ۲۷ بهمن ماه ۹۴، ساعت ۱۵ الی ۱۷ در سالن خیام خانه اندیشمندان علوم انسانی به نشانی تهران، خیابان استاد نجات الهی (ویلا), نبش ورشو، برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است شرکت در این نشست برای عموم دانشجویان و محققان، آزاد است و به شرکت کنندگان، گواهینامه رسمی از طرف انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی، اهدا خواهد شد.

Mored Kavi