mojtaba sedighi

نشست «بررسی چالش های ناظر بر رسیدگی به تخلفات دانشجویی با تأکید بر مقررات مربوط» شنبه 15 آبان ماه، با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور معاون دانشجویی وزیر علوم برگزار می‌شود. این نشست در چارچوب سلسله نشست‌های «کمک به حل مشکلات کشور» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه تشکیل خواهد شد.

به گزارش عطنا، این نشست با هدف کمک دانشگاه به حل مشکلات کشور، روز شنبه از ساعت 13 تا 15 در محل تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی، واقع در طبقه سوم، برگزار می‌شود.

مهمانان ویژه این نشست مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سید منصور میر سعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی، محمد عیسی تفرشی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، مجید صرفی عضو دانشجویی کمیته مرکزی شورای انضباطی وزارت علوم، تهمورث بشیریه عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، محمد علی رجب عضو دانشجویی شورای تجدید نظر انضباطی دانشگاه تهران و جواد محمودی عضو حقوق‌دان کمیته مرکزی شورای انضباطی وزارت علوم هستند.

گفتنی است مسئول برگزاری نشست، حسنعلی مؤذن زادگان، دانشیار حقوق کیفری دانشگاه علامه طباطبائی است.