۲۷ آبان ۱۳۹۷ ۲۰:۱۶
کد خبر: ۲۶۵۷۴۸
جلسه «شورای عالی سیاست‌گذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» در دانشگاه علامه

جلسه «شورای عالی سیاست‌گذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» در سالن شورای دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار عطنا، در این نشست که 27 آبان‌ماه برگزار شد، در این جلسه که با حضور اعضای این شورا برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی و برنامه‌های بلندمدت کرسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


در این جلسه اعضای «شورای عالی سیاست‌گذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو»  شامل مصطفی معین، وزیر علوم در دولت اول اصلاحات و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، هادی خانیکی، مدیر گروه علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو، رضا فرجی‌دانا، مشاور رئیس‌جمهور در امور علمی و آموزشی، وزیر اسبق علوم و استاد تمام دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، محمدمهدی فرقانی، رئیس دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، سیروس علیدوستی، دانش‌آموخته دکتری تخصصی مدیریت از دانشگاه تهران و رئیس پژوهشکده علوم و فناوری اطلاعات (ایرانداکاعظم ایرجی‌زاد، رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک این دانشگاه، مقصود فراستخواه، دانشیار مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، اکرم قدیمی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و رئیس انجمن ترویج علم ایران و محمدجواد دهقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شیراز حضور داشتند.


همچنین حجت‌الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، زرین زردار، عضو هیئت علمی گروه مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو و سیاوش صلواتیان، عضو هیئت علمی گروه مدیریت رسانه دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صداوسیما نیز در این نشست حضور داشتند.


در پایان این نشست از وب‌سایت کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو رونمایی شد. ضمن‌آنکه در این جلسه تصویب شد که وب‌سایت کرسی ارتباطات علم و فناوری، به تولید محتواهای چندرسانه‌ای، یادداشت‌های تحلیلی، خبررسانی در حوزه علم و فناوری و همچنین جمع‌آوری منابع و مراجع این حوزه (در قالب پایگاه دانش) بپردازد.


همچنین در این جلسه مقرر شد که کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در حوزه پژوهش، آموزش و تولید محتوا، نیروی کار داوطلبانه و دانشجویی بپذیرد.


حوزه ارتباطات علم و فناوری همچنین شامل تمام نقش‌های رسانه‌ها ازجمله دیده‌بانی و نظارت بر روند توسعه علم و فناوری، تسهیل گفت‌وگو میان کنشگران مختلف درگیر در فرایند تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری در حوزه علم و فناوری و دسترسی عموم به اطلاعات علمی و به‌تبع آن مشارکت در علم و فناوری است.


شورای عالی سیاست‌گذاری این کرسی متشکل از نمایندگان نهادهای دولتی، مدنی و خصوصی اثرگذار در حوزه ارتباطات علم و فناوری و همین‌طور اشخاص حقیقی شامل چهره‌های شاخص و صاحب‌نظران این حوزه است و عملکرد کرسی را پایش و ارزیابی می‌کند.


گفتنی است، «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» در ۲۶ اردیبهشت امسال با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد (یونسکو) در دانشکده علوم ارتباطات این دانشگاه راه‌اندازی شده است.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار