۱۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۸
کد خبر: ۲۵۶۹۹۳
falahatpishe (1)

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یکی از دلایل جلوگیری از حملات داعش به اروپایی‌ها را مقاومت جمهوری اسلامی ایران دانست.


به گزارش عطنا  به نقل از تابناک، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در نشست مشترک این کمیسیون با 26 تن از سفرای کشورهای اروپایی در سخنانی، گفت: ما و کشورهای اتحادیه اروپا در شرایط خطیری به سر می‌بریم که باید همکاری‌هایمان روز به روز گسترش یابد.


وی با اشاره به تاریخ همکاری‌های ایران با مجامع جهانی و کشورهای اروپایی، افزود: ما از ابتدا در موضوع هسته‌ای نقشه راه مشخصی داشتیم اما به دلیل ادعاهایی که مطرح شده بود کمی مسیر در دست‌انداز و چالش قرار گرفت.


رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران اولین همکاری‌ها را با کشورهای اروپایی در حوزه هسته‌ای داشت که این نشان‌دهنده‌ بازبودن باب مذاکره از سوی ایران با غرب و اروپایی‌ها بوده است.


فلاحت‌پیشه با اشاره به نقض یک سویه آمریکا در مسیر برجام، خاطرنشان کرد: با وجود نقض برجام از سوی آمریکا همچنان ایران و کشورهای اروپایی سعی کردند که به آن پایبند باشند؛ ما به عنوان جمهوری اسلامی ایران و شما به عنوان نمایندگان کشورهای اروپایی وظیفه خطیری داریم تا در این شرایط حوزه‌های مشترک همکاری‌های خود را بشناسیم.


وی با تأکید بر اینکه بنده قصد ندارم به عنوان رئیس جلسه در این نشست وارد فضای تقابلی شوم، اظهار کرد: بنده اعتقاد دارم که این جلسه را به سمت تعاملی و پیشبرد اهداف دو جانبه و چند جانبه پیش ببریم.


عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی مجلس آمریکا را یکی از نقض‌کننده‌های معاهدات بین‌المللی دانست و افزود: امروز ایران دیگر یک کشور هدف نیست، بلکه ایران یک کشور همساز و همکار در منطقه است، اگر جان‌فشانی‌ها و مقاومت ایران در برابر تروریست‌های داعش در سوریه و عراق نبود، امروز داعش به مرزهای اروپا می‌رسید.


وی زمینه‌های همکاری با اتحادیه اروپا از سوی ایران را در حوزه‌های مقابله با مواد مخدر، قاچاق انسان و مقابله با تروریسم برشمرد و بیان کرد: ایران همواره راه همکاری با اروپایی‌ها را باب کرده است.


فلاحت‌پیشه در پایان با اشاره به اینکه باید بر روی مسائل مشترک کارکنیم، خاطرنشان کرد: اکثریت اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس از دیپلمات‌های ارشد بین‌المللی بودند که امروز در عرصه دیگری خدمت می‌کنند و دارای تجربیات موفقی نیزهستند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* :
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار