۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۷:۰۸
bazdidi ostad torkiye ee az moasese bime eko ayub akalin

استاد دانشگاه ترکیه، ایوب جونید آکالین به همراه دیگر استادان این دانشگاه، به دعوت همتای علمی ایرانی خود، ماندانا تیشه‌یار، عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی بیمه اکو از این مرکز آموزش عالی، بازدید کرد.

به گزارش عطنا به نقل از موسسه آموزش عالی بیمه اکو، دکتر آکالین که به مناسبت برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب به تهران آمده بود، سخنرانی کوتاهی را در موسسه بیمه اکو ارایه داد و پرسش دانشجویان حاضر را پاسخ گفت.

این استاد ترکیه‌ای، دو کشور ایران و ترکیه را از بسیاری جهات شبیه به هم دانست، اما در سیاست‌گذاری گرایش ترکیه را به سمت غرب اعلام کرد و آن را بزرگترین نقطه ضعف ترکیه در روابط بین‌المللی دانست.

او درباره رابطه ایران و آنکارا بیان کرد: ترکیه به دنبال درک متقابلی از روابط بین‌المللی با ایران است اما یکی از موانع نزدیکی بیشتر تهران و آنکارا را آمریکا است که مخالف برقراری ارتباط ترکیه با ایران است و تلاش دارد تا ترکیه را از نزدیک شدن به ایران برحذر دارد.

آکالین درباره کودتای اخیر ترکیه گفت: با هر نوع دیکتاتوری فردی مخالف هستم و در آن زمان و یا هر زمان دیگری، اردوغان را از تک‌روی برحذر داشته‌ام.