عضو شورای عالی آموزش کشور ترکیه ارتباطات بین کشور ایران و ترکیه را دوستانه و صمیمی عنوان کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبائی از قطب های مهم آموزش علوم انسانی در خاورمیانه است.

پروفسور "رحمی ار" در گفتگویی اختصاصی با عطنا، بیان داشت: منابع مشترک دو کشور بسیار زیاد است و از نظر ما، ایران جز مناطق مهم شمرده می شود.

21

وی ادامه داد: بسیاری از دانشجویان ایرانی در ترکیه مشغول به تحصیل هستند که زمینه بسیار مناسبی را برای همکاری بین دانشگاهی فراه می کنند.

رحمی ار با اشاره به اینکه  آموزش عالی ترکیه دانشجویان حاضر در ایران را از لحاظ علمی بسیار خوب و با استعداد می داند، افزود: در نشست با وزیر علوم ایران قرار بر تشکیل کمیته ای ایرانی و ترکی برای پیگیری امور مربوط به تفاهم نامه های بین دانشگاهی، شد.

وی با ابراز امیدواری در رابطه با همکاری های بیشتر با دانشگاه علامه طباطبائی، خاطرنشان کرد: همکاری های آموزشی در سطح عالی را با دانشگاههای ایران در دستور کار داریم.