نبود مبانی تئوریک، اعمال نظرهای غیر کارشناسی و کپی برداری های ناشیانه از برنامه ها و طرح های خارجی از جمله مشکلات اصلی طرح های شهری ایران در همایش آسیب شناسی طرح های توسعه شهری در مشهد عنوان شد.

به گزارش عطنا به نقل از مهر، استاد برنامه ریزی شهری دانشگاه علامه طباطبائی ظهر پنجشنبه در پنجمین نشست تخصصی مدیریت شهری که با موضوع «آسیب شناسی تحقق پذیری طرح های توسعه شهری با تاکید بر طرح های جامع و تفصیلی کلانشهر مشهد» در تالار همایش های دانشگاه امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: از جمله مشکلات اصلی طرح های شهری در ایران نداشتن مبانی تئوریک، اعمال نظرهای غیر کارشناسی و کپی برداری های ناشیانه از برنامه ها و طرح های خارجی برای رشد و توسعه شهر است.

غلامرضا لطیفی با بیان اینکه شهر موجود زنده و دارای متغیرهای پنهانی است، افزود: برای موفقیت در برنامه ریزی شهری مشهد ابتدا باید شاخصه های تاریخی، اجتماعی و فرهنگی شهر مشهد مورد مطالعه و شناخت دقیق قرار بگیرد.