mosayef
رئیس دانشگاه علوم انسانی بیشکک قرقیزستان، دانشگاه علامه طباطبائی از دانشگاه‌های برجسته و مهم در ایران دانست.

پروفسور عبدالله موسایف در حاشیه دیدار با رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌وگوی اختصاصی با عطنا اظهار داشت: قبل از سفرم به ایران و حضور در دانشگاه علامه طباطبائی، این مجموعه را به صورت کامل بررسی کردم و متوجه جایگاه والای این دانشگاه در ایران شدم.

31

وی افزود: طبیعت کار دانشگاه ما در قرقیزستان با دانشگاه علامه بسیار به هم نزدیک است. ضمن‌آنکه درک دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از اهمیت برخی رشته‌ها بسیار با ارزش و قابل تأمل است.

موسایف بیان داشت: ما در دیدار با رئیس و مسئولان دانشگاه علامه در سه محور تفاهم‌نامه امضا کردیم و امیدوارم با پیگیری دو جانبه این اتفاق خوب و ‌پسندیده به نتیجه مثبت برسد.

وی در ادامه با تأکید بر تاریخ و فرهنگ کهن کشور ایران، گفت: نسل جوان به خصوص دانشجوی ایرانی باید بداند که وظیفه مهمی دارد و آن هم حفظ فرهنگ و تمدن بسیار عظیم ایران است.

رئیس دانشگاه علوم انسانی بیشکک قرقیزستان در پایان ضمن تشکر از دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی فرصت پیش آمده را مغتنم و آینده خوبی را برای اجرای تفاهم‌نامه‌ها برشمرد.