IMG_8164
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی مهمترین شاخصه جهانی شدن در دنیای امروز را ارتباطات و توجه به این حوزه در بخشهای مختلف دانست.

دکتر حسین سلیمی امروز در آیین گشایش رسمی دانشکده علوم ارتباطات و بزرگداشت دومین سالروز درگذشت دکتر کاظم معتمدنژاد در این دانشکده، گفت: از دکتر فرقانی و سایر اساتید گروه ارتباطات برای راه اندازی این دانشکده تشکر می کنم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دلیل اصلی ما برای راه اندازی این دانشکده صرفاً فقط آروزی مرحوم دکتر معتمد نژاد نبود، افزود: ما در عرصه جهانی شدن قرار داریم که ماهیت علوم هر لحظه در حال دگرگونی است.

سلیمی اظهار داشت: از جمله زمینه های همکاری با یونسکو در حوزه هایی مثل ارتباطات و تربیت بدنی (ورزش) است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از دلایل راه اندازی دانشکده ارتباطات، اهمیت فارغ التحصیلان رشته های ارتباطات در برساختن واقعیت ها است، افزود: امروزه اصحاب ارتباطات هستند که واقعیتها را در ذهن جامعه برمی سازند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی یادآور شد: در بطن اندیشه دینی و اسلامی ضرورت دانش ارتباطات نیز ذکر شده است.

سلیمی با اشاره به اینکه در جامعه امروزی شناخت چند سویه فقط از طریق ارتباطات ممکن است، گفت: افتتاح دانشکده ارتباطات اتفاق مهمی است که اساتید و دانشجویان ارتباطات باید آن را به فال نیک بگیرند.