۱۹ شهريور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶
812320211_52835

دکتر نجمه شبیری مدیرگروه زبان اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگویی کوتاه با خبرنگار حوزه علمی ـ آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا ) در رابطه با سفر ده روزه به اسپانیا گفت: در تاریخ 4 سپتامبر جلسه ای با معاونان دانشگاه کمپلوتنسه مادرید برگزار شد که در این نشست تفاهم نامه امضا شده ریاست دانشگاه علامه طباطبائی به آن ها تقدیم شد.

وی افزود: روز گذشته نیز در تاریخ 8 سپتامبر تفاهم نامه دیگری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه سویل امضا شد.

شبیری که به عنوان نماینده دانشگاه علامه طباطبائی در این نشست حضور داشت، افزود: برای نخستین بار است که میان دانشگاه علامه و دانشگاه های اسپانیا تفاهم نامه امضاء شده است که حاکی از همه نوع همکاری علمی و فرهنگی میان این دانشگاه هاست.

شبیری در ادامه گفت: امروز نیز جلسه ای با ریاست موزه اسلام شناسی اسپانیا و مجمع سه فرهنگ در شهر سویل پایتخت استان اندلس داشتم که منجر به همکاری مشترک با دانشگاه علامه طباطبائی شد و همچنین قرار شد نخستین همایش "میراث اندلس؛ ایران- ایبریا"  که از سال گذشته در تدارک آن بودیم، با همکاری این سازمان و دانشگاه سویل در ژوئن آتی در شهر سویل برگزار شود.