تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه اردکان به امضای معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و رئیس دانشگاه اردکان رسید.

تفاهم نامه- دانشگاه اردکان-2

به گزارش عطنا، دکتر حسین غفوری چرخابی رییس دانشگاه اردکان به منظور تبادل تفاهم‏نامه همکاری‏های علمی در معاونت پژوهشی دانشگاه حضور یافت و پس از بررسی فعالیت‏های علمی مشترک، با حضور نمایندگان دانشگاه آقایان دکتر احمدوند معاون پژوهشی و دکتر نیسی مدیر امور پژوهشی دانشگاه، تفاهم‏نامه همکاری علمی مبادله شد.

سپس مسئول و کارشناس گروه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه رییس دانشگاه اردکان را برای بازدید از پردیس دانشگاه همراهی کردند. دکتر غفوری در طی این بازدید اظهار داشت: گسترش همکاری‏های دانشگاهی و انجام فعالیت‏های علمی مشترک، اهمیت بسزایی در ایجاد انگیزه بیشتر، ارتقاء کمی و کیفی فعالیت‏های آموزشی و پژوهشی و بر علم‏جویی دانشجویان آن دانشگاه دارد.

منبع: روابط‌عمومی دانشگاه