سید مهدی طاهری رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در گفت وگوی کوتاه با خبرنگار علمی- آموزشی باشگاه خبری علامه طباطبائی(عطنا) گفت: در تلاشیم تا بتوانیم با کتابخانه های دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انسانی تفاهم نامه همکاری امضاء کنیم که در این راستا صحبت های اولیه نیز انجام شده است تا هم دانشجویان ما بتوانند از خدمات آن ها بهره مند شود و هم آن ها بتوانند از خدمات و اسناد دانشگاه علامه به عنوان قطب علوم انسانی در کشور استفاده کنند.

81451439-6183482

وی افزود: سال گذشته نیز با دانشگاه شاهد تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم که بر اساس آن دانشجویان دانشگاه شاهد جز دانشجویان دانشگاه علامه محسوب می شوند و بالعکس. به این صورت که ما به تمام دانشجویان دانشگاه شاهد همان سرویسی که به دانشجویان خودمان ارائه می کنیم، می دهیم و برعکس. اما متاسفانه استقبال دانشجویان ما از دانشگاه شاهد به نسبت استقبال دانشجویان دانشگاه شاهد از دانشگاه ما کمتر است.

طاهری در پایان گفت: دانشگاه علامه طباطبائی چندین سال است که با کتابخانه ملی تفاهم نامه امضا کرده است و امسال نیز به دنبال تمدید این تفاهم نامه هستیم.