۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ۱۶:۱۲
khabgah

به گزارش خبرنگار حوزه صنفی ـ دانشجویی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، با بررسی های انجام شده توسط مسئولین امور خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبائی در مورد اختصاص خوابگاه آشتیانی به دانشجویان دختر تجدید نظر شد و خوابگاه آشتیانی پسرانه باقی خواهد ماند.

ضمنا در آیین نامه استفاده از خوابگاه ویژه دانشجویان دکتری روزانه دختر اعلام شد : بمنظور ارائه خدمات رفاهی و خوابگاهی مناسبتر به دانشجویان دختر دکتریِ نخبه و استعداد درخشان، دانشگاه علامه طباطبایی، خوابگاهی را بصورت ویژه برای این دانشجویان ایجاد نموده است. این خوابگاه در ساختمان شهید سلطانی در مجموعه خوابگاهی سلامت واقع شده و داری امکانات زیر می باشد:

1. اتاق خواب

2. آشپزخانه

3. سرویس بهداشتی

4. 70 متر سالن مجهز به میز مطالعه، تلویزیون، مبله و دیگر امکانات رفاهی.

دانشجویانی که دارای معیارهای زیر باشند می توانند ، جهت ارائه درخواست به اداره خوابگاهها مراجعه نمایند.

1. دانشجویان رتبه اول آزمون دکتری سازمان سنجش آموزش کشور. (20 امتیاز)

2.   برگزیدگان المپیاد های علمی کشوری، دانشجویان نمونه کشوری و استعداد  درخشان(با تأیید دفتر استعداد درخشان دانشگاه) (20 امتیاز)

3.  دانشجویان داری رتبه اول گروه آموزشی و یا معدل بالای 18 (20 امتیاز)

4. برگزیدگان پژوهشگر برجسته به تأیید شورای پژوهشی دانشگاه. (20 امتیاز)

5.  دانشجویان شاهد و ایثارگر (همسر و فرزند شهید، آزاده و همسر و فرزند جانباز بالای 25% و رزمندگان دارای حد اقل 6 ماه حضور داوطلبانه). (20امتیاز)

تبصره : دانشجویانی که داری حکم محکومیت قطعی از کمیته انضباطی دانشگاه یا هیئت بدوی تخلفات آموزشی یا اخلاقی باشند مشمول استفاده  این آیین نامه نخواهند شد.

باران
18/06/1394 - 09:48