به گزارش خبرنگار صنفی ـ رفاهی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، اداره ی خوابگاه های دانشگاه علامه در خصوص آیین نامه استفاده از خوابگاه ویژه دانشجویان دکتری روزانه دختر اطلاعیه ای به شرح زیر صادر کرد:

دانشگاه علامه طباطبایی ازنیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 بمنظور ارائه خدمات رفاهی و خوابگاهی مناسبتر به دانشجویان دکتریِ نخبه و استعداد درخشان اقدام به راه اندازی خوابگاهی ویژه این دانشجویان نموده است. این خوابگاه در ساختمان شهید سلطانی در مجموعه سلامت واقع شده و داری امکانات زیر می باشد؛

1. اتاق خواب

2. آشپزخانه

3. سرویس بهداشتی

4. 70 متر سالن مجهز به میز مطالعه، تلویزیون، مبله و دیگر امکانات رفاهی.

دانشجویانی که داری معیارهای زیر باشند می توانند از این خوابگاه به ترتیب اولویت برخوردار شوند.

1. دانشجویان رتبه اول آزمون دکتری سازمان سنجش آموزش کشور. (20 امتیاز)

2.   برگزیدگان المپیاد های علمی کشوری، دانشجویان نمونه کشوری و استعداد  درخشان(با تأیید دفتر استعداد درخشان دانشگاه) (20 امتیاز)

3.  دانشجویان داری رتبه اول گروه آموزشی ویا معدل بالای 18 (20 امتیاز)

4. برگزیدگان پژوهشگر برجسته به تأیید شورای پژوهشی دانشگاه. (20 امتیاز)

5.  دانشجویان شاهد و ایثارگر (همسر و فرزند شهید، آزاده و همسر و فرزند جانباز بالای 50% و همسر و فرزندان جانبازان بالای 25% و رزمندگان داری حد اقل 6 ماه حضور داوطلبانه (20امتیاز)

تبصره : دانشجویانی که داری حکم محکومیت قطعی از کمیته انظباطی دانشگاه یا هیئت بدوی تخلفات آموزشی یا اخلاقی باشند مشمول استفاده  این آیین نامه نخواهند شد.