basiri

عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه‌طباطبائی از برگزاری دومین همایش «علوم انسانی قرآن‌بنیان» درسال آینده و به صورت بین‌المللی در این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام حمیدرضا بصیری،‌ استاد گروه قرآن و حدیث و فقه و مبانی حقوق دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌و‌گو با خبرنگار عطنا، بیان کرد: دومین همایش «علوم انسانی قرآن‌بنیان» با محوریت روش‌ها و شاخص‌های تحقق در علوم انسانی قرآن‌بنیان، سال آینده برگزار خواهد شد.

رئیس دفتر ارتباط دانشگاه با حوزه پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: این همایش بستر مناسبی برای ارائه مقالات پژوهشگران و نقد و نظر فرهیختگان دانشگاهی و حوزوی به‌خصوص استادان دانشگاه علامه طباطبائی است.

عضو گروه پژوهشی مطالعات قرآن بنیان دانشگاه علامه طباطبایی افزود: جزئیات بیشتر این همایش به‌زودی به اطلاع علاقمندان خواهد رسید.

گفتنی است، اولین دوره این همایش با محوریت چیستی، چرایی و چگونگی «علوم انسانی قرآن‌بنیان» با حضور استادان و صاحب‌نظران علوم انسانی و قرآنی درسال 95 به همت دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.