I-Love-Muhammad-26

یوسف اسکندری مسئول کانون ها و تشکل های سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) ، ضمن اشاره به حرکات موهن نشریه ی فرانسوی به ساحت پیامبر اکرم (ص) ، از برگزاری مسابقه شعر "محمد امین" در سطح دانشگاه علامه خبر داد .

مسئول تشکلهای سیاسی دانشگاه علامه با یادآوری این نکته که انحراف تمدن غرب از جایی آغاز گردید که توهین به ارزش ها و مقدسات را در مجموعه ی آزادی بیان تفسیر نمود گفت : شیطنت های سیاسی و اسلام هراسی ، هدف اصلی این جریانات بوده و این گونه سیاست ها با برنامه های از پیش تدوین شده مدیریت می گردد. پس بر کشورهای اسلامی و سیاستمداران آنهاست که با پرهیز از تفرقه و تفسیر های غلط از اسلام ، روح حقیقت خواهی و انسان دوستی این دین را به جهانیان عرضه کنند. بنابراین هرکس به اندازه ی توان خویش وظیفه ی تبیین جایگاه الهی و انسانی پیامبر اکرم (ص) را دارد لذا در این راستا واحد کانون های فرهنگی ، هنری دانشگاه با برگزاری مسابقه ی شعر "محمد امین " در صدد توجه دوباره به پیامبر دوستی ها و محبت است و به آثار برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد .

اسکندری مهلت ارسال آثار تا 17 بهمن ماه اعلام نمود .

علاقه مندان می توانند آثار خود را طبق شرایط زیر به نشانی kanoonha.atu@gmail.com ارسال  نمایند:

ـ اشعار صرفا در موضوع پیامبر اکرم(ص) باشد.

ـ هر شرکت کننده حداکثر دو اثر ارسال نماید.

ـ آثار در قالب فایل word  و pdf  ارسال شود.

ـ تمامی مشخصات صاحب اثر از جمله ( نام ، نام خانوادگی ، ش تماس ، محل سکونت و رشته تحصیلی) در قسمت ابتدایی اثر قید گردد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ی 88893430 تماس حاصل نمایند .