۱۵ شهريور ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵
aaaaaaaaaa

چندین دانشجوی رتبه برتر دانشگاه علامه طباطبائی در گفتگو با خبرنگار عطنا اذعان کردند که با استفاده از منابع دانشگاهی نه کلاس های کمک آموزشی می توان به رتبه ایده ال در کنکور کارشناسی ارشد رسید.
در همین زمینه عرفان حکمت یار رتبه 4 ادبیات فارسی گفت: دانشجویان نسبت به دانش علمی خود درس بخوانند و خود را با دیگران مقایسه نکنند.
میثم شمس رتبه 5 علوم اجتماعی نیز در گفتگو با عطنا درباره شیوه درس خواندن خود اظهارداشت: رتبه خود را مدیون درس خواندن درطول دوران تحصیل کارشناسی ام هستم که منابع اصلی را مطالعه می کردم.

سعید مرانکی رتبه 5 کارشناسی ارشد در رشته مدیریت مالی اذعان کرد: درس های ریاضی، اقتصاد و آمار در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت مالی موثر است.

رتبه 5 کارشناسی ارشد در رشته مدیریت مالی افزود: کنکور ارشد مدیریت مالی سخت نیست فقط مستلزم همت و برنامه ریزی است.
ایوب قادری رتبه 19 کارشناسی ارشد ارتباطات نیز خاطر نشان کرد که: تمام رشته های علوم انسانی یک سبک زندگی است نه فقط یک رشته.
ایوب قادری اضافه کرد: از جزوات خلاصه های خود استفاده کنید نه دیگر دانشجویان.
فرید بهرامی رتبه 21 رشته مددکاری اجتماعی اظهار داشت: درس زبان انگلیسی در کنکور کارشناسی ارشد بسیار موثر است.
مریم نشاسته ریز رتبه  36 روانشناسی بالینی هم گفت: با خلاصه نویسی توانستم در زمان کمتری منابع کارشناسی ارشد را مرور کنم.
میثم شمس و عرفان حکمتیار هم دانشگاه دیگری را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کردند به این علت که با اساتید و نظرات جدید رشته های خود آشنا بشوند و به عقیده آنها، این انتخاب اصلا نشانه ضعف دانشگاه علامه طباطبائی در این رشته ها نیست.