۳۰ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۰۸
کد خبر: ۱۶۶۷۷۰
kabkanyan

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با اشاره به اینکه ۸۰ درصد واردات کالری غذایی کشور تراریخته است، گفت: در حوزه علم، فناوری و پژوهش و دستاوردها در این حوزه کار باید گسترش یابد و در بخش واردات محصولات تراریخته با توجه به واردات زیاد ملاحظاتی مطرح است که سند ملی توسعه زیست فناوری باید به آن بپردازد.


به گزارش عطنا به نقل از تسنیم، منصور کبگانیان، دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور درباره مصوبات جلسه روز گذشته این ستاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تشکیل ستاد توسعه زیست فناوری پیش از این در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و لازم بود سندی فرابخشی در مصوبات این شورا برای توسعه این حوزه وجود داشته باشد که این سند در جلسه امروز به اعضای شورا ارائه شد.


وی افزود: سند مذکور در 12 ماده، 6 راهبرد، و 42 اقدام ملی تهیه شده است. چون تا افق 1404 زمان زیادی نداریم، معتقدیم این سند باید واقع‌بینانه‌تر باشد.


دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با اشاره به بحث محصولات تراریخته در جلسه امروز این ستاد یادآور شد: همانطور که می‌دانید اختلاف نظرهای زیادی در این مورد در کشور وجود دارد. در حوزه علم، فناوری و پژوهش و دستاوردها در این حوزه کار باید گسترش یابد و در بخش واردات محصولات تراریخته با توجه به واردات زیاد ملاحظاتی مطرح است که سند ملی توسعه زیست فناوری باید به آن بپردازد.


کبگانیان تصریح کرد: طبق آمار50 درصد کالری غذایی کشور از واردات تامین می‌شود و 80 درصد از این میزان محصولات تراریخته است، لذا باید در حوزه علم پژوهش و تولید انبوه روی این مطالب در سند کار شود.


وی در ادامه به بحث ذخایر ژنتیکی اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع که در مورد ذخایر ژنتیکی در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مصوباتی داریم، بر تقویت این حوزه نیز تاکید شد.در بخش حفاظت از ذخایر ژنتیکی و ژنوم گیاهی، جانوری و انسانی، با تاکید بر پدافند غیر عامل، هم لزوم سرمایه‌گذاری بیشتر احساس می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار