۲۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۹
کد خبر: ۱۵۲۰۴۴
asadi-11

عضو هیئت داوران دومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امیدواریم که نشریات با قوت بیشتری این راه را ادامه دهد و این فضای مطلوبی که فراهم شده، بیش از گذشته به توان و غنای نشریات دانشجویی بیافزاید.


به گزارش عطنا، دانشیار رشته روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیات داوران دومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسکانیور حاضر در جشنواره: باید اذعان داشت تمام آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره، شایستگی حضور در مراحل پایانی را دارند؛ اما به هر حال برخی از این آثار بیش از دیگری و براساس شاخص های لازم مورد توجه قرار گرفته است و توانسته اند نظر داوران را برای ادامه مسیر کسب کنند.


وی ادامه داد: با توجه به این مطلب که همه داوران در سطح بسیار بالایی قرار دارند؛ بالطبع ارزیابی ها و داوری ها تخصصی تر و بر اساس شاخص ها صورت می گیرد و فضا به سمتی است که جشنواره در سطح بالایی برگزار شود.


این داور جشنواره همچنین می گوید: بررسی ها براساس شاخصه هایی چون نحوه نگارش و میزان توجه به شاخصه های رسانه ای، چگونگی صفحه آرایی و صفحه بندی صورت گرفته و کیفیت و کمیت مطالب علمی و تخصصی به همراه چند شاخص دیگر از جمله ملاک های عینی بود که نشریات مورد بررسی قرار گرفت.


اسدی در ادامه بیان کرد: مطالب و محتوای نشریات به واسطه جامعیتی که در این جشنواره رخ داده بود، بسیار متنوع و ارزشمند است که البته نمی توان کتمان کرد که مقالات و نشریات فراز و نشیب ندارند اما با توجه به محتویاتی که تا هم اکنون مشاهده شده؛ نشریات محتوای خوبی دارند.


وی با اشاره به این مهم که باید هم به کمیت توجه کرد و هم کیفیت، خاطرنشان کرد: آنچه پس از داوری آثار حائز اهمیت است؛ مبحث آمورش دانشجویان در خصوص ایجاد مقالات و نشریات دانشجویی است چرا که این کمبود در بسیاری از نشریات مشهود بوده آینده این موضوع باید تخصصی تر دنبال شود.


این کارشناس مطبوعات تصریح کرد: نشریات دانشجویی درابتدای راه هستند و در این میان، چیزی که مهم جلوه می کند، برگزاری هرچه بهتر و بیشتر اینگونه جشنواره ها درسطح بالا است؛ از این نقطه نظر که جشنواره ها تخصصی تر و همچنین به صورت مجزا و حوزه بندی شده برقرار شود تا خروجی مطلوب تری از آن مشاهده کنیم.


وی متذکر شد: باید تلاش شود که فضا به سمتی برود تا با تفکیک تخصصی تر جشنواره ها و دسته بندی کردن موضوعات نشریات دانشجویی و جشنواره ها مرتبط به غنای این جشنواره ها افزود و همچنین به واسطه این رخداد فرهنگی، تلاش و کوشش شرکت کنندگان با هم گروهی های خود مورد سنجش قرارگیرد.


عباس اسدی در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از عوامل مرتبط با دومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی بیان کرد: امیدواریم که نشریات با قوت بیشتری این راه را ادامه داده و این فضای مطلوبی که فراهم شده، بیش از گذشته به توان و غنای نشریات دانشجویی بیافزاید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

چگونه مسائل جنسی را به کودک آموزش دهیم؟

تربیت جنسی امری ضروری است و آموزش آن را از هر سنی که کودک شروع به سوال پرسیدن می کند باید شروع کرد. اما به طور کلی اولین زمان برای این آموزش 3 تا 5 سالگی است. چون کودک در این برهه سنی کنجکاوی هایی دارد
فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا مطرح کرد

فقدان سرمایه اجتماعی، نظام سیاسی را با چالش‌ روبرو می‌کند/ مهاجرت یکی از نتایج شکاف میان دولت و ملت است

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نهادهای دولتی و حاکمیتی نقش مهمی در اعتماد عمومی دارند و در واقع عملکرد نهادهای اجتماعی و سیاسی است که اعتماد را خلق می‌کند یا باعث کاهش آن می‌شود.»
فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم
یک جامعه شناس در گفتگو با عطنا:

فضای مجازی را باید کنترل کرد/ باید به سمت اینترانت حرکت کنیم

در حال حاضر در معرض تهدید جدی هستیم. طرح مجلس درباره ساماندهی فضای مجازی اولین گام در جهت داشتن برنامه برای مدیریت فضای مجازی است و البته نباید به روش‌های نادرست مثل قطع کردن اینترنت روی بیاوریم.
مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (1)

مدیریت فضای مجازی در آمریکا و کره جنوبی چگونه است؟

TikTok و WeChat دو شبکه اجتماعی چینی هستند که در دنیا با استقبال روبه‌رو شده‌اند، اما در زمان ریاست جمهوری ترامپ استفاده از این اپلیکیشن‌ها در امریکا به دلیل نگرانی های امنیتی ممنوع اعلام شد.
پر بازدیدها
آخرین اخبار