۰۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۶:۱۳
کد خبر: ۱۴۶۱۸۲
ROOZ AMAR RIAZI (1)

رئیس دانشکده اقتصاد در مراسم بزرگداشت روز آمار گفت: یادگیری چند عنصر دارد که مهم‌ترین آنها این است که درست ببینیم، بخوانیم، گوش دهیم و درست بنویسیم.


به گزارش خبرنگار عطنا، مراسم بزرگداشت «آمار» یکشنبه، ۳۰ مهرماه با حضور دکتر حسن طائی، رئیس دانشکده اقتصاد، دکتر محمد بامنی مقدم، دکتر فرزاد اسکندری و دکتر نادر نعمت‌اللهی، استادان دانشگاه در دانشکده اقتصاد و علوم ریاضی برگزار شد.


در این مراسم، علاوه بر رئیس دانشکده، دکتر بامنی مقدم  با موضوع «تفکر آماری»، دکتر اسکندری با موضوع «نقش آمار در چگونگی انتقال نتایج دانش آماری به سمت فناوری و تولید ثروت» و دکتر نعمت‌اللهی با موضوع «دوره‌های مهارت‌آموزی» سخنرانی کردند.


حسن طائی رئیس دانشکده آمار و علوم رایانه موضوعی را با عنوان تصمیم‌سازی مبتنی بر دانش مطرح کرد و گفت: قصد داریم این تصمیم‌سازی مبتنی بر خرد را سرلوحه کار خود قرار دهیم.


وی افزود: همه کارهایی که انجام می‌دهیم «داده» است و بعد تبدیل به اطلاعات و سپس دانش می‌شود. در واقع دانش داده‌های دسته‌بندی شده است که فهم ویژه‌ای به ما می‌دهد.


رئیس دانشکده اقتصاد و علوم رایانه با اشاره به لزوم فهمیدن یادگیری از سوی دانشجویان اظهار کرد: اگر یادگیری توسط دانشجویان به درستی صورت بگیرد می‌توانیم در آینده تصمیم‌سازی درستی داشته باشیم. یادگیری چند عنصر دارد که مهم‌ترین آنها این است که درست ببینیم، بخوانیم، گوش دهیم و بنویسیم.


وی با اشاره به عنصر مهم دیگری که افراد باید به آن توجه کنند، گفت: یک عامل دیگر هم چگونگی درک کردن و ارتباط مناسب برقرار کردن با دیگران است که روزبه‌روز اهمیت دو چندانی پیدا می‌کند.


طائی در پایان گفت: بزرگترین مهارتی که فرایند شغل‌یابی شما را تصحیح می‌کند مهارت learning to learn است که امیدوارم با کارهایی که در دانشکده انجام می‌دهید این مهارت را یاد بگیرید.


گفتنی است اول آبان‌ماه در تقویم کشورمان روز ملی آمار و برنامه ریزی نام‌گذاری شده ، اگر چه در تقویم جهانی 20 اکتبر مقارن 28 آبان ماه، روز جهانی آمار است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار