۲۵ شهريور ۱۳۹۶ ۰۶:۴۵
sedighe

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ۵۰۴ خوابگاه دانشجویی تعمیرشده است .

به گزارش عطنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در رشت گفت : به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید ۵۰۴ خوابگاه دانشجویی تعمیر و باز سازی شده و آماده تحویل به دانشگاه ها است.

وی افزود : صندوق رفاه دانشجویان برای تعمیر این تعداد خوابگاه ها دانشجویی ۳۰۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است.رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری گفت : 504 خوابگاه دانشجویی که مرمت شد از مجموع هزارو ۵۰ خوابگاه دانشجویی کشور انتخاب شد.

صدیقی همچنین از اجاره خوابگاه های دانشجویی غیر دولتی با ظرفیت هزار و 800 نفر خبرداد و افزود : این خوابگاه ها مجوز وزارت علوم را دارند و صندوق رفاه دانشجویی برای رهن آنها ۱۳ و نیم میلیارد تومان به دانشگاه های کشور کمک مالی کرده است.

وی به پرداخت تسهیلات دانشجویی هم اشاره کرد و گفت : امسال ۷۴0 میلیارد ریال به دانشجویان مقطع دکترا وام دانشجویی پرداخت شد که ۲۵0 میلیارد تومان آن وام ضروری بود.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در خصوص کیفی سازی غذای دانشجویی هم تصریح کرد : در ۶ ماه گذشته صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری برای ارتقای شاخص تغذیه دانشجویان ۳۹ میلیارد تومان اختصاص داد