۰۸ مرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا)، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه صبح امروز پنج شنبه با حضور در ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از روند فعالیت های آموزشی این معاونت بازدید نمود.

یادگاری دسته جمعی

سلیمی در این بازدید ضمن آگاهی از روند برگزاری کارگاه های مرکز آموزش از استقبال خوب دانشجویان دانشگاه در ایام تابستان ابراز خرسندی نمود و از خدمات معاونت فرهنگی و هم چنین دانشجویان شاغل در مرکز آموزش تقدیر بعمل آورد.

برگزاری جلسات جداگانه و خصوصی با مسئولان و کارکنان عطنا و مرکز آموزش بخش پایانی بازدید امروز سلیمی از معاونت فرهنگی بود.

دراین دیدار غلامرضا ذکیانی معاون فرهنگی دانشگاه و مدیرمسئول عطنا ، علیرضا اشکور کیایی رئیس مرکز آموزش، مهدی علوی مدیر فرهنگی دانشگاه، محمد جواد خانپور قائم مقام مدیرمسئول عطنا وی را همراهی نمودند.

در انتهای این بازدید علی رضا اشکور کیایی رئیس مرکز آموزش به رسم یادبود لوح تقدیری را با امضای دانشجویان شرکت کننده در کارگاه ها به سلیمی تقدیم کرد .