۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ۰۳:۳۲
کد خبر: ۱۳۴۵۶۳
hamayesh-solh-irani-eslami-falahat-pishe-falahat pishe-7

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت عمق استراتژیک کشور برگ برنده نظام جمهوری اسلامی ایران است.




به گزارش عطنا، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار کرد: تقویت عمق استراتژیک ایران همواره به عنوان یک برگ برنده‌ای در نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح است که نظام استکباری آمریکا و دشمنان از آن نگرانی دارند و عمق استراتژیک ایران یعنی بازی کردن در میدانی که دشمن طراحی کرده و در فراتر از مرزهای خودمان واقع شده است.


 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافق نمایندگان در تصویب کلیات طرح مقابله با اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه گفت:‌ تقویت برنامه‌های دفاعی، موشکی و سپاه قدس که از امنیت ایران در خارج از مرزها امنیت کشور را تأمین می‌کنند، از دستورالعمل‌های اساسی طرح مقابله با اقدامات تروریستی آمریکا در منطقه است زیرا تمامی دغدغه دفاع از منافع و امنیت ملی است.


فلاحت‌پیشه با بیان اینکه به‌جای بازی در میدان آمریکا باید با آمریکا مقابله به مثل کنیم عنوان کرد: ما اختلافات با آمریکا را در این طرح مشخص کرده‌ایم و در عین حال می‌خواهیم با دنیا کار کنیم و این همان چیزی است که مقام معظم رهبری در مراسم تنفید رئیس جمهور نیز این امر را توصیه کرده‌اند.


وی با بیان اینکه در این طرح راهبردهای اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران بیان شده است بیان کرد: جنایتهای آمریکا در زمینه ترور و نقض حقوق بشر ‌‌‌‌به پر واضح بیان شده است و گفته شده که 70 شرکت آمریکایی در تجهیز صدام به سلاح‌های شیمیایی نقش داشتند.


نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بعد از این مسائل موضوع مجازاتها و اقدام متقابل در برابر آمریکا و بعد از آن مقابله با تحریمها و حمایت از اتباع ایرانی به صورت گسترده در این طرح آورده شده است عنوان کرد:  ما در این طرح مقابله با آمریکا را در دستور کار قرار دادیم نه مقابله با برجام و نه مقابله با سایر بازیگرانی که در برجام حضور دارند.


وی با بیان اینکه آمریکا در صدد این است که یک‌میدان مینی برای ما درست کند که به دنیا نشان دهد که برجام توسط خود ایران لغو شده است بیان کرد: در این راستا ترامپ یک تیمی را مشخص کرده و در رابطه با اعمال بندهای 11 تا 13 قطعنامه 2231 سه ماه به آنها مهلت داده تا اثبات کنند که ایران پایبند برجام نیست و تحریمها را بازگردانند و این کاری است که آمریکایی‌ها درصدد انجام آن هستند.


فلاحت‌پیشه با بیان اینکه خود آمریکایی‌ها می‌دانند که با یک مشکل اساسی مواجه هستند گفت: برای اینکه مقدمات سیاسی، حقوقی و‌ دیپلماسی عمومی کار آنها فراهم شود باید آژانس انرژی هسته‌ای هم اعلام کند که ایران به برجام پایبند نیست و ایران باید با رعایت کامل معاهده جلوی این گونه بهانه‌تراشی‌ها را بگیرد.


وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در طی مدت این 9 سال تمام تلاش خود را انجام دادند تا تحریم‌های خود را علیه ایران فرامرزی کنند افزود: در این راستا طرحی در مجلس سنای آمریکا تصویب و بعد در کنگره به صورت قانون درآمد و‌توسط رئیس‌جمهور به امضا رسید و در آن طرح تمام تحریم‌های غیرهسته‌ای خود را علیه ایران به دنبال هم آورده‌اند.


فلاحت‌پیشه با بیان اینکه برجام دست آمریکا را بسته و نمی‌تواند تحریم‌هایی همچون تحریم‌های نفتی را بازگرداند چون برجام آن ها را برداشته است گفت: ما برای اینکه وارد این بازی مکارانه آمریکا نشویم این طرح را در مجلس با اکثریت آراء به تصویب رساندیم و هر وقت برجام نبود آنگاه بنا به گفته مقام معظم رهبری می‌توان برجام را آتش زد.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار