۱۳ مرداد ۱۳۹۶ ۱۳:۵۹
کد خبر: ۱۳۱۶۴۵
rahimpor

ابراهیم رحیم‌پور، معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امورخارجه گفت: تاکنون حضور 131 شخصیت بین‌المللی از 85 کشور و 8 سازمان بین المللی برای شرکت در مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری قطعی شده است.


به گزارش عطنا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، ابراهیم رحیم‌پور با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری پنجشنبه شب شبکه دو سیما درباره مراسم تحلیف دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، افزود: در جهت همکاری دولت و مجلس شواری اسلامی کار سمبلیکی در شنبه روز برگزاری مراسم تحلیف انجام می‌شود که بی‌نظیر است.


وی اظهار کرد:131 شخصیت را از 85 کشور و 8 سازمان بین المللی روز شنبه خواهیم داشت و این در حالی است که در مراسم تحلیف قبلی 47 کشور شرکت کرده بودند.


رحیم‌پور افزود: این در شرایطی است که در منطقه همه در پی  بایکوت و ایزوله کردن جمهوری اسلامی هستند.


معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت امورخارجه با بیان اینکه 30 شخصیت از 23 کشور اروپایی در این مراسم شرکت می‌کنند و این بی‌سابقه است، گفت: رئیس مجلس اسپانیا و خانم موگرینی و در رده های دیگر، وزیر و قائم مقام وزیر خارجه و فرستاده ویژه در این مراسم شرکت می کنند.


رحیم پور افزود: با تفسیر وضعیت چیدمان قدرت در دنیا ، شرکت اروپایی ها در این دوره یک شرکت واقعی و قابل تفسیر و تحلیل است.


وی اضافه کرد: رئیس‌جمهور 7 کشور برای شرکت در این مراسم وارد کشورمان شده‌اند.


رحیم پور با اشاره به اینکه حضور همسایگان در مقایسه با دوره های قبلی تحلیف، بیشتر است، گفت: روسای جمهوری ارمنستان، عراق، کره شمالی، مولداوی، زیمباوه، لسوتو و افغانستان در این مراسم شرکت می‌کنند.


وی افزود:  19 رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور و نخست وزیر و 18 رئیس مجلس جزو مقامات سطح یک شرکت کننده در این مراسم هستند.


رحیم پور گفت: در سطح های بعدی 12 وزیر خارجه حضور دارند بنابراین کیفیت شرکت کننده ها بالاست.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار