۱۳ خرداد ۱۳۹۴ ۲۳:۳۰
کد خبر: ۱۰۹۴۸
شفیع آبادی

مراسم نکوداشت دکتر عبدالله شفیع آبادی پدر مشاوره ایران و استاد دانشگاه علامه که تاکنون هزاران دانشجوی رشته های مشاوره و روان شناسی را برای خدمت به کشور تربیت کرده است، روز  ۲۰ خرداد ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷ در خانه اندیشمندان برگزار می گردد.


زندگی نامه دکتر عبداله شفیع آبادی، پدر مشاوره ایران


تولد و تحصيلات:


استاد عبدالله شفيع آبادي در 25 اسفند ماه ۱۳۲۲ در شهرستان بجنورد (مرکز استان خراسان شمالی) به دنیا آمد. تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در همان شهرستان به پایان رسانید و درسال ۱۳۴۲ در رشته ریاضی از دبیرستان همّت فارغ التحصیل شد .


سپس با عنوان معلّم تا سال ۱۳۴۴ خدمت سربازی خود را انجام داده و بلافاصله در آموزش وپرورش شهرستان کرج استخدام شد. با شرکت در کنکور سال ۱۳۴۵در دانشگاه ابوریحان با احراز رتبه ممتاز پذیرفته شد و در سال ۱۳۴۸در رشته کارشناسی روانشناسی و مشاوره با احراز رتبه ممتاز فارغ التحصیل گردید .


سپس با استفاده از بورسیه وزارت علوم، تحقیقات  و فناوری برای ادامه تحصیل به کشور آمریکا اعزام گردید و در دانشگاه ایلینویز شمالی تحصیلات خود را در رشته کارشناسی ارشد و دکتری مشاوره به پایان رسانید.


بازگشت به ایران و شروع فعالیت

دکتر شفیع آبادی به عنوان نخستين فارغ التحصیل ایرانی دكتراي مشاوره، در سال ۱۳۵۴ به ایران بازگشت و در دانشگاه ابوریحان با مرتبه استادیاری کارهای تدریس، تحقیق، برنامه ریزی، و اجرایی را شروع کرد . با ادامه فعالیت های فوق در سال ۱۳۶۵ به مرتبه دانشیاری و در سال ۱۳۷۱ به مرتبه استادی ارتقاء یافت .


دستاوردها

دکتر شفیع آبادی در طول خدمت چندین ساله دانشگاهی به نگارش ۲۶جلد کتاب و ۱۲۶مقاله چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی پرداخته و در ۶۵ سمینار مقاله ارائه داده است . همچنین دبیر علمی چندین سمینار و سر دبیر و عضو هیات تحریریه چندین مجله علمی – پژوهشی می باشد.


ایشان استاد نمونه کشور در سال ۱۳۸۷بوده اند. سالیان متمادی مدیریت گروه مشاوره ، ریاست دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی ، عضو شوراهای دانشگاه و تحصیلات تکمیلی بودم و سمت معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی را داشته است .

در حال حاضر عضو شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور و در دوره قبل نماینده وزیر محترم علوم و تحقیقات و فناوری در شورای مرکزی نظام بوده است.

برخی دیگر از خدمات ایشان
•طراحی و پژوهش در جهت ایجاد نظریه تحول انتخاب شغل متکی براصول روانشناسی فردی (سال۱۳۵۶)
• تدوین نظریه های مشاوره و روان درمانی و درج چندین نظریه جدید(۱۳۶۵)
• تدوین کتاب روش های راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل (۱۳۵۹)
•ایجاد دوره دکتری مشاوره در دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۷۰)
•برگزاری اولین همایش ملی راهنمایی و مشاوره در دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۷۲)
• ایجاد دوره دکتری مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران (۱۳۷۹)
• ایجاد مرکز مشاوره دانش آموزی توحید در تهران

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
نظرات بینندگان
فرهاد
Iran (Islamic Republic of)
01/03/1396 - 07:39
0
0
سلام چه جوری میتونیم از ایشون راهنمایی بگیریم .
پر بازدیدها
آخرین اخبار