۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۰
کد خبر: ۹۱۵۴۰
Ehya Oloum Ensani - Modiriat (75)

رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، اظهار کرد: «آسیب‌شناسی» مسائل بسیار نیاز است و در این راستا چند رویکرد از جمله نقد هر آنچه که هست، بنیادی کار کردن و انجام اصلاحات وجود دارد، ضمن اینکه باید کاربردی بودن برخی از رشته‌ها را در نظر گرفت و سپس بر طبق آن، مبانی ارزشی سنجید.


به گزارش عطنا، نشست هم‌اندیشی استادان دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «بررسی تحول و ارتقای علوم انسانی»، دوشنبه، 29 خردادماه به همت دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در سالن شورای این دانشکده با حضور جمعی از استادان برگزار شد.


در بخشی از این نشست، دکتر لعیا الفت، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی درباره بحث‌های انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: در بحث انقلاب فرهنگی تاکید بر این بود که مباحثی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود به دلیل نداشتن مبنای اسلامی در مبانی فلسفی و ارزش‌های آن باید متوقف و یک بازنگری اساسی بر روی آن انجام شود.


الفت ادامه داد: آنچه که خروجی این قضیه بود در عمل راضی‌کننده و جواب‌دهنده نبود و چند سال بعد از این انقلاب، شاید چنین تصور و برداشتی ایجاد شد که نسبت به قبل تغییری صورت نگرفته است و صرفاً مانعی در راه پیشبرد دانشگاه بوده است.


او اضافه کرد: درس‌هایی از قبیل مدیریت اسلامی افزوده شده بود که درس‌های موفقی در دانشگاه نبودند بنابراین لازمه حل این مشکلات باز گذاشتن فضا برای ارائه نقد و حل مشکل است.



ضرورت توجه به «آسیب‌شناسی» مسائل و «سیاست‌گذاری»



رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری با بیان اینکه «آسیب‌شناسی» بسیار نیاز است، گفت: در این راستا چند نظر از جمله نقد هر آنچه که است برای بهتر شدن آن، بنیادی کار کردن و انجام اصلاحات وجود دارد، ضمن اینکه باید کاربردی بودن برخی از رشته‌ها را در نظر گرفته و سپس بر طبق آن، مبانی ارزشی سنجیده شود.


او تصری کرد: در سال‌های آخر هم که بحث شورای تحول از اینکه صرفاً مبانی ارزشی را چک کند عبور کرده و بحث‌های بومی‌سازی، کارآمدی و کاربردی بودن به آن اضافه شده است، شاید بسیاری از این مباحث مبتنی بر همان نکات قبلی باشد، بنابراین اختلاف‌ نظرها در این زمینه بسیار است.


الفت با اشاره به بحث سیاست‌گذاری، خاطرنشان کرد: این بحث براساس بحث‌های توسعه دانش و شاخص‌های توسعه علمی بسیار مهم است تا بتواند انسجام و تحقیقی که در بحث تحول موردنظر و ارتقای علوم انسانی ضرورت دارد، برقرار کند.


 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار