۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۱۷:۰۰
havashi emtehanat (15)

طرح زکات علمی که از سوی امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی با هدف ارتقا سطح آموزش و تقویت بنیه علمی عموم دانشجویان برگزار می‌شود.

به گزارش عطنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه به منظور برگزاری این طرح، دروسی که دانشجویان متقاضی برگزاری کلاس‌های فوق‌العاده آموزشی هستند، شناسایی شدند تا از تاریخ 16 تا 27 اردیبهشت‌ماه در دانشکده های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

در اجرای این طرح از استادان برجسته در این حوزه دعوت به عمل می آید تا در عمل به حدیث مشهور «زکات علم، نشر آن است» به رفع اشکالات علمی دانشجویان و آماده‌سازی برای حضور موفق در امتحانات پایان ترم آماده سازند.

این طرح که با استقبال گسترده استادان محترم مواجه شده است در همه دانشکده‌ها اجرا خواهد شد و دانشجویان می‌‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به دفاتر شاهد و ایثارگر مراجعه کنند.