۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۰۸
کد خبر: ۷۹۹۰۶
Kargah Haye BeynolMelali Takhassosi Hoghooghi (26)

سید منصور میرسعیدی در جمع استادان فرانسوی گفت: ظرفیت دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه پواتیه فراتر از رشته حقوق و شاخه‌های آن است، بنابراین این امکان وجود دارد در رشته‌هایی فراتر از حقوق مانند رشته‌های سیاست و علوم اجتماعی نیز قراردادهایی منعقد شود.


به گزارش عطنا، دکتر سیدمنصور میرسعیدی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه، دوم اردیبهشت‌ماه در افتتاحیه نشست حقوق جزا و جرم شناسی این دانشگاه با انستیتوی علوم جنایی دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه «پواتیه» فرانسه به ایراد سخنرانی پرداخت.


میرسعیدی با اشاره به تأثیرات جهانی شدن بر مسائل رشته حقوق، گفت: جهانی شدن الزاماتی به دنبال خود دارد و ما در این پروسه علاوه ‌‌بر برون رفت از چارچوب فرهنگ بومی، نیازمند بازگشت به آن نیز هستیم.


وی ضمن خوش‌آمدگویی به استادان فرانسوی دانشگاه پواتیه که برای حضور در نشست به دانشگاه علامه طباطبائی آمده بودند، گفت: توجه به عناوین سخنرانی‌ها در حوزه‌های ارائه شده نشان‌دهنده اختصاص آن‌ها به رشته‌های حقوق، مانند جزاء، حقوق خصوصی و بین‌الملل دارد.


میرسعیدی تصریح کرد: ظرفیت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه پواتیه فراتر از رشته حقوق و شاخه‌های آن است، بنابراین این امکان وجود دارد در رشته‌هایی فراتر از حقوق مانند رشته‌های سیاست و علوم اجتماعی نیز قراردادهایی منعقد شود.


وی با اشاره به سیاست‌های دانشگاه در عرصه بین‌الملل، گفت: سیاست‌های فعلی دانشگاه نشان‌دهنده امکان چنین گسترشی است و محتوای تفاهم‌نامه‌های امضا شده بین دانشکده‌های حقوق و علوم سیاسی علامه طباطبائی و پواتیه فرانسه با عناوینی از جمله دوره‌های مشترک و تبادل دانشجو است.


رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار امیدواری کرد این تفاهم‌نامه به اجرا درآید و زمینه‌های آشنایی حقوق‌دانان دو کشور به نظام حقوقی یکدیگر را فراهم کند.


وی افزود: مباحث ارائه شده در این نشست نشان از سطح مشارکت دانشگاه در امور بین‌المللی و سطح بالای همکاری‌ها دارد، ضمن‌آنکه برخی از سخنرانی‌ها، ناظر به میراث فرهنگی و حقوقی دو کشور است که توسط نخبگان ارائه می‌شود.


میرسعیدی خاطرنشان کرد: این ارائه‌ها دو ثمره مهم را به دنبال دارد، اول اینکه زمینه درک مشترک از حوزه‌های حقوقی دو کشور را فراهم می‌کند و در مرحله بعد این درک مشترک به تحکیم مناسبات در سطوح بالاتر منجر می‌شود.


وی ضمن بیان اهمیت مطالعات تطبیقی در عرصه حقوق، گفت: این نشست‌ها زمینه مطالعات تطبیقی را فراهم می‌کند که به هر دو کشور کمک می‌رساند تا در آیینه ظرفیت‌های یکدیگر نقاط ضعف خود را برطرف کنند.



رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه این همایش‌ها مظهر مشارکت حقوق‌دانان دو کشور است در راستای صلح جهانی است،‌ افزود: مطالبی که استادان دو کشور ارائه می‌دهند در حوزه‌های حقوق بین‌الملل بیانگر شرایطی است که برای صلح جهانی فراهم می‌شود.


وی با اشاره به افزایش مشارکت‌های علمی تحت تأثیر فرآیند‌های جهانی شدن، بیان کرد: جهانی شدن الزاماتی به دنبال خود دارد و ما در این پروسه علاوه ‌‌بر برون رفت از چارچوب فرهنگ بومی، نیازمند بازگشت به آن نیز هستیم.


میرسعیدی افزود: ایران به عنوان میراث‌دار تمدن ایرانی اسلامی و فرانسه به عنوان میراث‌دار فرهنگ رومی یونانی، می‌توانند زمینه را برای مشارکت بیشتر در ایجاد صلح جهانی فراهم کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار